Motorola testkamerákkal erősít a német rendőrség


Motorola testkamerákkal erősít a német rendőrség
Megállapodást írt alá a Motorola Solutions és Szász-Anhalt Szövetségi Állam (Németország) belügyminisztériuma az amerikai gyártó VB-400 testkameráinak szállításáráról, melyekkel tagállam rendőri erőit kívánják felszerelni; továbbá a szerződés részét képezi a Motorola VideoManager bizonyítékkezelő szoftvere is.

A Motorola Solutions VB400 testkamerái (a VideoManager bizonyítékkezelő szoftverrel együtt) lehetővé teszik a rendőrök számára a videofelvételek egyszerű feltöltését, biztonságos tárolását és kezelését, valamint az idő, dátum és helyszín szerinti rendszerezését. Az új technológia bevezetése Stendal város kapitánysága és az ascherslebeni rendőrakadémia állományának felszerelésével fog megindulni, a közeljövőben Szász-Anhalt tartományban szinte valamennyi „frontvonalbeli” egysége tagjait ellátják az új „felszereléssel”, támogatandó a rendőröket a potenciálisan veszélyes helyzetek de-eszkalációjában, növelendő biztonságukat és tevékenységük átláthatóságát.

Forrás: Motorola Solutions

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az objektumazonosítás alap!
Olvasta már?
Az objektumazonosítás alap!