Új tűzbiztos széf a SentrySafe kínálatában


Új tűzbiztos széf a SentrySafe kínálatában
A lakat és zártechnológiák területén ismert Master Lock „Security, Built In” mechanikai védelmi technológiájával felvértezett tűzálló széfet dobott piacra a SentrySafe. A 22 literes (kb. 0.022 m3) tárolókapacitással rendelkező, 25 kg tömegű (kb.) „Next Generation Fire Safe” akár 1 órán át képes védelmet biztosítani a benne elhelyezett értékeknek 927 C°-os külső hőmérséklet mellett is.

A zármechnizmusa (forgótárcsás, digitális billentyűzetes stb.) alapján 9 változatban kínált új SafeSentry megoldás olyan opciókkal rendelkezik, mint pl. a szabadon variálható polcelhelyezés, belső világítás, belső kulcstartók stb. A „Master Lock Security, Built In” technológiája többpontos védelmet biztosítva képes elhárítani a széfet célzó fizikai támadásokat és a zár elleni manipulációkat a felfeszítés-álló csuklópántok a „nyers erővel” szembeni (feltöréselleni) védelmet szolgálják. Úgy a fizikai, mint az elektronikus zárral rendelkező verziók három masszív zárnyelvvel rendelkeznek. Az integrált (5+ év élettartamú) lítium-ion elemekkel és rögzítő csavarkészlettel érkező Next Generation Fire Safe nem csak a tűz/hő, de a víz ellen is védelmet nyújt a benne tárolt értékeknek.

Forrás: Master Lock Company
Tagek: trezor

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
JAN KIT TA-TC-3-B
Olvasta már?
JAN KIT TA-TC-3-B