5MP fehér fényű analóg Videosec dómkamera


5MP fehér fényű analóg Videosec dómkamera
Megérkezett az 5 Megapixel felbontású Starlight golyó-kialakítású dómkamera, beépített mikrofonnal, átváltható analóg videószabványokkal és felbontással.

A Videosec analóg kamera ajánlatát a kiegyensúlyozott minőség és kedvező ár jellemzi, a kínálatot pedig folyamatosan bővítjük. A dómkamera kialakítást már sokan várták, most megérkezett. Az újdonság XD-500WL-28F kamera egy 5 Megapixel felbontású Starlight szenzor köré épült. Fényérzékenysége 0.005 lux, 2.8mm-es f/1.6 fényerejű optikája pedig 111.5°-os vízszintes látószögű. A kameratest fém talpból, fém palástból és fém gömbből áll, az előlapon két fehér fényű LED és egy mikrofon található. A fehér fényű LEDek hatótávja 40m.

A TVI és a CVI szabványok hangátvitelt is támogatnak a videójel vezetékén. A hangrögzítést a Videosec XVR-ek mellett az összes a megfelelő szabványt ismerő rögzítő támogatja.

Itt használjuk ki az alkalmat, hogy tájékoztassuk a Videosec XVR-302-16Q+8 tulajdonosokat, hogy a Videosec weboldaláról elérhető legújabb firmware telepítése után kiválasztható az 1080p@15fps illetve 720p@25fps képrögzítés az analóg csatornákon.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale