Az Akku-Elem Kft 2009-óta nyújt Európában egyedülálló szolgáltatást partnerei számára


Az Akku-Elem Kft 2009-óta nyújt Európában egyedülálló szolgáltatást partnerei számára
Egyedi, logózott biztonságtechnikai-akkumulátorok (AGM) gyártása.

Cégünk, két évtizedes fennállása óta, a magyarországi akkumulátor- és elempiac meghatározó szereplőjévé vált.
Az UPSPower zselés akkumulátorok(AGM) magyarországi forgalmazása mellett, partnereinknek az akkumulátorokat igény szerint céges arculatra szabott, egyedi logózással szállítjuk.

Az egyedi megrendeléseket új tárnoki üzemünkben készítjük. Azokat néhány napon belül saját járművel, vagy futárszolgálat bevonásával szállítjuk. Teljes kiterhelés esetén, tárnoki üzemünkben, napi ~5000db akkumulátor elkészítésére vagyunk berendezkedve. Raktárkészletünk egyedülálló.

Nálunk nem találkozhat gyári hibás akkumulátorral

Egyedülálló módon, üzemünkben a feliratozás miatt az összes akkumulátor kollégáink kezébe kerül. Azok csak kifogástalan állapotban, szemrevételezés és feszültségmérés után kerülnek feliratozásra, majd vissza a dobozba. Emiatt üzemünket gyári hibás akkumulátor nem hagyhatja el.
2022-ben átléptük 1.000.000-dik akkumulátor értékesítését. Ezzel a tapasztalattal felvértezve bátran kijelenthetjük, hogy akkumulátoraink minősége makulátlan, megegyezik a neves akkumulátorgyárak termékeivel.

Felvállalható minőség a legjobb áron!

Célkitűzésünk Magyarországon megvalósítani, és partnereink számára elérhetővé tenni a nagy külföldi gyártók által kínált feltételeket, az előfinanszírozás átvállalásával. Az egyedülálló minőség-ellenőrzés garantálja a folyamatos minőséget. Ezzel párosul a testreszabott ár, amelyet minden partnerünknél egyedileg állítunk be.

Vegye nevére akkumulátorát!

Tekintse meg akkumulátor kínálatunkat a Securiforum 2023 L2 Akku-Elem Kft. standján, érdeklődjön a lehetőségekről, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére. Igény és konkrét elképzelés esetén, kézbe foghatja egyedi akkumulátorát akár 10 munkanapon belül.

A legjobb árakért regisztráljon webáruházunkba. www.sajatakku.hu


                                                                      Építse saját márkáját Ön is!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya