Az Alphasonic bemutatja a Vivotek VAST Security Station VMS rendszerét


Az Alphasonic bemutatja a Vivotek VAST Security Station VMS rendszerét
Az Alphasonic Kft három évtizedes múltjának egyik legbiztosabb alapokon álló területe a biztonságtechnikai üzletág, amely magába foglalja a VIVOTEK gyártó prémium minőségű IP kamerarendszereit, a legújabb MI és neurális hálózat alapú analitikákkal felvértezett AXXON ONE VMS, és a biztonságtechnikai rendszerek integrációját szolgáló AXXON PSIM szoftvereket.

Az évek során, a piaci igényekre reagálva kiterjesztettük portfóliónkat a NODER központokra és AXXON PSIM integrált felügyeleti rendszerre alapozott, nagy megbízhatóságú és korlátlanul skálázható beléptető rendszerekkel, valamint úttörő szerepet játszottunk a piac leginnovatívabb vezetéknélküli riasztórendszerének, az AJAX gyártónak a hazai piacra történő bevezetésében is.

Az idei évben a Securiforum kiállításra a VIVOTEK és az AXXONSOFT gyártóink legújabb fejlesztéseit hozzuk el a látogatóknak. A standunkon a VIVOTEK legújabb kamerái és rögzítői mellett megtekinthető lesz a gyártó új generációs, DeepSearch intelligens kereséssel felvértezett VMS szoftvere a VSS (VAST Security Station), valamint az AXXON ONE VMS szoftver legújabb analitikai fejlesztései, és az AXXON PSIM integrált felügyeleti rendszerünk is.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől