FAAC automatizálási megoldásai


FAAC automatizálási megoldásai
FAAC a mindennapi jármű és személy-beléptetési műveleteket automatizáló termékek gyártásával foglalkozó cégcsoport, több mint 50 éves tapasztalattal az automata ajtók, ipari és lakossági kapumozgató automatizálás, sorompó és forgalomgátló oszlopok, parkolástechnikai és ipari forgalomirányítás terén.


FAAC küldetése, hogy a jármű és személy-beléptetési műveletek automatizálásával javítsa az emberek életminőségét és biztonságát. Ebben fontos szerepet játszik a járművek és a gyalogosok számára kialakított nyílászárók automatizálására és ellenőrzésére szolgáló innovatív és funkcionális eszközök tervezése és telepítése.
1965-ben, a Bologna melleti Zola Predosában Giuseppe Manini alapította meg a Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli-t (magyarul Kapunyitó Automatika Gyár, rövidítve FAAC), aki észrevette, hogy a társasházi parkolók kapui mindig nyitva maradtak, mert senki sem szállt ki az autóból, hogy bezárja azokat. A FAAC hamarosan a kapuautomatizálás szinonimájává vált az egész világon.
A termékek paramétereiben alkalmasak szinte bármilyen műszaki igény esetén: parkolók, tömegközlekedés, repülőterek, autópálya-díjpénztárak, épületek, kereskedelmi és ipari létesítmények, kormányzati épületek, sport és rendezvényközpontok, közintézmények automatizálására és forgalomirányítására is. Több mint 3400 dolgozó, 34 leányvállalat 5 kontinensen, több mint 80 hivatalos forgalmazó szerte a világon: ezek a számok biztosítják FAAC csoport fejlődését.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora