Konica Minolta IoT kamera rendszerek a Securiforum Kiállításon


Konica Minolta IoT kamera rendszerek a Securiforum Kiállításon
Sokkal több mint biztonság! Vállalati folyamatok javítása és üzlettámogatás gépi látással.

Egyre fontosabb szerepet kap a vállalatok életében az operatív folyamataik automatizálása. Erre megoldás lehet egy jól megtervezett analitikára épülő intelligens kamera rendszer, mely a gépi látásban rejlő lehetőségeknek és az elért folyamat optimalizálásnak köszönhetőn a vállalati működés javítását, megtakarításokat tesz lehetővé, az emeltszintű biztonság megtartása mellett.

Szeretettel várjuk Önt is a SecuriForum kiállításon, ahol Szűcs Attila, a Konica Minolta VSS üzletágának vezetője egy szakmai előadás keretében ismerteti, hogy mi ma a biztonsági technológiák feladata, továbbá, hogy milyen típusú szereplők, és milyen megoldásokkal maradhatnak talpon hosszútávon, és mik azok a nem szokványos területek, amik már nem szabad, hogy szokatlannak tűnjenek. Látogasson el a standunkra is, ahol megtekintheti megoldásainkat működés közben, továbbá lehetősége nyílik szakértő kollégáinkkal egyeztetni a felmerülő kérdésekről.

Októberben nyíló budapesti bemutatótermünkben ügyfeleinknek és az érdeklődőknek lehetőségük van közelebbről megismerkedni és kipróbálni mesterséges intelligenciával ellátott kamera rendszereinket, legyen szó viselkedésanalízisről, rendszám felismerésről, vonalkód olvasásról, vagyonvédelmi rendszerintegrációról, mérésekről és nem utolsó sorban a kármegelőzést szolgáló hőkamerás megoldásokról.

Időpontfoglalás: www. konicaminolta.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon