Napelemes szigetüzemű térfigyelő rendszerek


Napelemes szigetüzemű térfigyelő rendszerek
A Bfok Color Kft. bemutatja a Solar System termékcsaládot, mely tökéletesen megfelel a mai kor követelményeinek. Összekapcsolja a funkcionalitást, a kiváló dizájnt és a modern technológiát.

A kültéri napelemes szigetüzemű térfigyelő rendszerünk innovatív megoldás a kültéri területek biztonságosabbá tételére és felügyeletére. E rendszer lehetővé teszi, hogy akár a legeldugottabb helyeken is figyelemmel kísérhető legyen a környezet, és az általa nyújtott függetlenség és megbízhatóság egyedülálló.
Napelem vezérlőink és oszlopaink saját gyártásúak, így az egyedi igényeket is kielégíthetjük.

Napelem vezérlőnket úgy terveztük, hogy a napenergiát a legnagyobb hatásfokkal tudjuk hasznosítani, ezáltal hosszabb üzemidőt tudunk biztosítani az eszközöknek. Oszlopaink szélsőséges időjárásnak ellenállóak, legyen szó viharról vagy napsütésről.

Rendszerünk egyidejűleg több minőségi kamerát is képesek üzemeltetni és a legtöbb kamerával kompatibilis.

Az LTE router vagy a pont-pont vezeték nélküli kapcsolat révén a kamerákat távolról is elérheti, lehetővé téve a távoli megfigyelést és ellenőrzést. Teljes mértékben integrálhatók az eddig használt rendszerekkel, könnyen összekapcsolhatók. Nem szükséges komplett infrastruktúrát lecserélni, egyszerűen egészítse ki meglévő rendszerét napelemes térfigyelőnkkel.

A kültéri napelemes kamerarendszer kiváló megoldás azok számára, akik szeretnék környezetüket biztonságosabbá tenni, és megbízható, fenntartható rendszert keresnek.

Ne kockáztasson a biztonsággal kapcsolatban! Válassza kültéri napelemes szigetüzemű térfigyelő rendszerünket. A jövő biztonságáért lépjen velünk kapcsolatba!
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon