25 éves a Videosec!


25 éves a Videosec!
Magyar márka, a régió piacán egyedülálló kínálattal, folyamatos raktárkészlettel, a legmodernebb technológiai megoldásokkal, közvetlen terméktámogatással – egyre több elégedett telepítő partnerrel, egy közös ünneplésre várja Önt a D1 standon.

Az Euro Tech Corporation Kft. saját, 100%-ig magyar márkája, a Videosec, először a saját fejlesztésű kamerák gyártásáról vált ismertté úgy Magyarországon, mint a régióban. Saját tervezésű és gyártású kameráink fekete-fehér és színes CCD szenzorral gyorsan a régiós kamerapiac kedvenceivé váltak, még ma is több föltelepített, működő példányt láthatunk. Idővel bevezettük az infravörös LED segédfénnyel szerelt éjjel-nappal látó kamerákat. A timelapse és a PC bővítőkártyás rögzítés helyett a dedikált, videórögzítésre épített célhardverekre, a DVR rögzítőkre bíztuk a kameraképek rögzítését.

2016-ban elsőként mutattuk be az XVR rögzítőket. Ezek az addigi DVR rögzítőkkel ellentétben minden a piacon elérhető videószabvány, az AHD, TVI, CVI és a CVBS mellett az IP kamerák képének rögzítésére és visszajátszására is képesek voltak. A szintén 2016-tól forgalmazott Videosec IP kameráinkban jelent meg először az Intelligens Tömörítés (Smart Encoding), ami az addig elterjedt H.264+ és H.265+ algoritmusokhoz képest sokkal alacsonyabb sávszélesség mellett nyújtott azonos képminőséget, azonnali, késlekedés nélküli visszajátszással. Szintén forradalmi újítás volt, hogy már az egyszerű mozgásérzékelés mellett képanalitikai megoldásokat is tartalmaztak. A kamerák felismertek objektumokat, riasztást tudtak generálni, ha ezek az objektumok területre behatoltak, vagy vonalon áthaladtak.

Ekkortájt hasonló képanalitikát csak több nagyságrenddel drágább kamerákban láthattunk. A ma kínált összes aktuális Videosec IP kamera képanalitikája felismeri, amikor emberalakot lát, a behatolási és a vonalátlépési riasztás csak emberalak és jármű felismerésekor történik.

A hibrid fényű kamerák sötétben infravörös és nagy teljesítményű melegfehér fényű LED diódákkal is megvilágíthatják a kamera előtti teret. A kétféle fény közötti váltást a kamerák automatikusan, emberi jelenlét alapján is tudják vezérelni, mindezt más gyártók hasonló megoldásaitól egy nagyságrenddel olcsóbban.

Telepítő és viszonteladó partnereink sikere a mi sikerünk is, ezt fogjuk megünnepelni az idei SecuriForum kiállításon. Önt is várjuk a D1 standon. .
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #LED #CCTV #biztonságtechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera