SecuriDrone Fortess drónelhárítás


SecuriDrone Fortess drónelhárítás
A Securiton Kft. idén ünnepli alakulásának 30. évfordulóját. Sok siker, de természetesen számos nehézség és megpróbáltatás is akadt ez idő alatt.

Az elmúlt 30 évünk alatt lényegesen megváltozott a cég profilja is – eleinte a minőségi tűz- és vagyonvédelmi eszközök forgalmazása, valamint nagyobb projektek műszaki támogatása volt a pár fővel induló cég elsődleges célja. Mindig kiemelt szerepet kaptak a szakmai újdonságok, az új megoldások ismertetése, oktatása a partnereink és sokszor a végfelhasználók felé is: ezek elsősorban bankok, távközlési vállalatok, ipari létesítmények voltak, végül felkértek bennünket egyes rendszereink telepítésére is, így bekerültünk a komplett szolgáltatásokat nyújtó cégek közé. Ez a telepítési igény elsősorban az aspirációs füstérzékelőknek volt köszönhető.

Napjainkban a Securiton fő tevékenysége elsősorban a különleges hő- és füstérzékelők forgalmazása és egyes komplex projektek megvalósítása, de folyamatosan bővítjük a kínálatunkat újabb termékekkel és rendszerekkel, ilyen a legújabb SecuriDrone drónészlelő és drónelhárító rendszerünk, amely vagy önállóan működik, vagy be is lehet integrálni az IPS videómegfigyelő rendszerünkbe.

A drónérzékelő SecuriDrone Companion egy egyszerű, hordozható rendszer, amely a drónok felbukkanását észleli, azok bekapcsolásától kezdve követi őket, megkülönböztetve a barátságos és ellenséges drónokat. A SecuriDrone Fortress egy mobil vagy egy telepített kivitelű csúcskategóriájú drónérzékelő- és elhárító rendszer vagy annak egy eleme, amely segítségével az észlelt nem baráti drónok vezérlését a rendszer átveszi az addigi kezelőjétől és leszállítja a drónt egy biztonságos helyszínen mielőtt az erkölcsi vagy fizikai kárt okozna.

A SecuriDrone Fortress a kivitelétől és az alkalmazott antenna típusától függően akár pár kilométeres átmérőjű kupola alatti területet vagy több kilométeres sávot is tud felügyelni, például egy repülőtér, egy tesztpálya vagy más hasonlóan nagy objektum esetében.

A SecuriDrone Fortress rendszer lényegében úgy működik, hogy a rendszer rádiófrekvenciás technológiával detektálja az indított drónokat, meghatározza az irányítók pontos helyét, majd meghatározza azt is, hogy azok baráti vagy ellenséges drónok-e. Amennyiben egy vagy több egység ellenséges, akkor azok a riasztási zóna elérésekor riasztást váltanak ki. Amennyiben a védett területet elérik a nem baráti egységek, akkor a rendszer, illetve a SecuriDrone Fortress kezelője átveszi az ilyen drón vagy drónok feletti irányítást és egy meghatározott területre vezeti őket, majd leszállítja azokat, így megakadályozva azt, hogy a céljukat elérjék az eredeti vezetőjük irányítása mellett, akit továbbra is megfigyelés alatt tarthatnak.

A SecuriDrone rendszer sokféle felhasználása elősegíti a vállalatok, sport-, szórakoztató-, illetve kutatóintézmények, börtönök, katonai- és kormányzati épületek megvédését például a nem kívánt kémkedés és más illegális cselekmények, illetve szabotázsakciók elkövetőitől, rosszindulatú terveik megvalósításától.
.
.
#riasztó #tűzjelzés #füstérzékelés #biztonságtechnika #drón

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től