Jablotron - új koncepció a telepítő-gyártó között + AMC HUB és CCTV csemege az LDSZ standján


Jablotron - új koncepció a telepítő-gyártó között + AMC HUB és CCTV csemege az LDSZ standján
Változnak az idők. A behatolás-jelző termékeknél hosszú évtizedekig nem volt érdemi fejlődés. 5-6 évvel ezelőtt ide is betette a lábát az okos telefon, azóta egyre másra jönnek ki az applikációból vezérelhető funkciók.

Erről a generáció váltásról beszéltünk már a 2017. januári Szimpóziumunkon. Az IoT megoldások azóta megkerülhetetlenné váltak, a vásárlók egyre nagyobb hányada csak olyan rendszert hajlandó megrendelni, mely alkalmas a XXI. század kommunikációs megoldását alkalmazni. Az egyes gyártók különböző szintű piaci igényeket más-más műszaki és árszínvonallal oldanak meg.

Ugyanakkor a telepítők, távfelügyeletek olyan üzleti modelleket keresnek, ahol biztonsági szolgáltatásukért folyamatos bevételre tehetnek szert. Szerencsés összecsengése a dolgoknak, hogy ehhez a kínálati oldalon is több megoldás született, és a végfelhasználók is erre vágynak.

A cseh JABLOTRON, aki elsősorban vezeték nélküli riasztó rendszereiről ismert, 2011. óta kínál applikációt a riasztó felhasználóknak arra, hogy ki/bekapcsolják a rendszerüket, különböző dolgokat vezéreljenek. A kiállításon bemutatjuk az új MERCURY koncepciót, melynek lényege, hogy vezetékes és vezeték nélküli érzékelőt/kezelőt fogadó központ csak az előre felkonfigurált, beépített felhő alapú kommunikátoron át képes kommunikálni. Ez viszont bekapcsoláskor automatikusan el is kezdi a kommunikációt, nincs szükség beállításokat végezni. Enélkül a rendszer csak helyben riasztásra képes, nincs APP, csak kezelőről lehet ki/bekapcsolni, a telepítő pedig csak a kezelőről tudja programozni.

A JABLOTRON felhő szolgáltatásért a végfelhasználó fizet közvetlenül a gyártónak, aki osztozik a bevételen a telepítővel. A kötöttségért cserébe a gyártó kedvezményes áron kínálja a központot a kommunikátorral, a szebbé designolt kezelőt. A részletekért látogasson el az LDSZ N3 standjára.

Az olasz AMC Elettronica is jelentőset fejlesztett a lakásriasztók irányába. A több versenytársnál már jelen levő HUB alapú riasztóközpontot alkotta meg. A LARIO névre keresztelt HUB kizárólag vezeték nélküli érzékelőket kezelőket, hangjelzőt fogad. Beépített LAN és ha kell, 4G GPRS kommunikátor küldi jelentéseit az APP-ba, valamint a DC09 protokolt használva bármely hazai távfelügyeletre. Az APP feltűnően gyors – a kiszolgáló serverek Svájcban vannak, és az elmúlt másfél évben nem fordult elő észrevehető zökkenő a működésében. A programozását pedig a telepítői APP-ból egy pályakezdő telepítő is gyorsan, magabiztosan el tudja végezni. Az olasz design eszközt, az érzékelőket, hangjelzőt érdemes kézbe venni az LDSZ N3 standján, és részt venni egy kis versenyen: ki programozza fel leggyorsabban az AMC LARIO HUB-ot.

Bemutatjuk még a MILESIGHT felső kategóriás megfigyelő és rendszámfelismerő kameráit, melyek a mellettünk levő N2 standon kiállító CATHEXIS Video Management Softverrel teljesen kompatibilisek. Velük valósítottuk meg több térfigyelőben azt, hogy a településre érkező-távozó járművek rendszámai azonnal egy, a Rendőrség számára hozzáférhető adatbázisba kerülnek.

Jöjjön el az LDSZ N3 standjára, az Ön igényeire fogunk figyelni!
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #riasztó #CCTV #biztonságtechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is