60 GHz-es radarral bővült az Axis portfoliója


60 GHz-es radarral bővült az Axis portfoliója
Az Axis Communications bejelentette új, emberek és járművek detektálására / osztályozására / nyomon követésére képes, magasfrekvenciás IP-alapú radar megoldását.

A technológia sajátosságából fakadóan a gyártó által energiatakarékosként jellemzett, kültéri kivitelű, 95°-os látószögű AXIS D2210-VE működési hatékonyságát nem korlátozzák a környezeti fényviszonyok, így a legkülönbözőbb időjárási körülmények mellett, „általános” üzemmódban akár 7/24-ben képes emberalak azonosítására 60 m, jármű detektálására 90 m távolságról. Amennyiben a felhasználó aktiválja az „útmegfigyelő” üzemmódot, a járműdetektálási hatótávolság 150 méterre tolódik ki. A hagyományos „(riasztási) esemény aktivátor” funkcionalitás mellett az új radar számos közlekedésstatisztikai adat (pl. jármű sebesség 200 km/h-ig) gyűjtésére is alkalmas. A „stand-alone” alkalmazás mellett, akár 8 – egymástól kis távolságra telepített – PoE képes AXIS D2210-VE radar is rendszerbe köthető. Az AXIS D2210-VE színes, nem fémes, nem szénalapú fóliába burkolható a diszkrét, vagy épp ellenkezőleg, figyelemfelhívó jellegű alkalmazás érdekében. Az új eszközbe integrált „edge-to-edge” technológiának köszönhetően (VMS) rendszerbekötésénél nem foglal le licenc „helyet”, tovább csökkentve alkalmazása költségeit. Az AXIS D2210-VE 2023. szeptember végén válik elérhetővé az Axis viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications
.
.
#ipkamera #biztonságikamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek