Pro Link 200S digitális mozgásérzékelők

Teljesen digitális mozgásérzékelők a maximális biztonság érdekében

Pro Link 200S digitális mozgásérzékelők
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Alarm automatika d.o.o.


Ezekben az érzékelőkben teljesen digitális PIR elemeket használnak, ami szükségtelenné teszi az analóg jelből digitálissá való átalakítást. Ez a hagyományos érzékkelőknél egy szükséges eszköz.
A digitális technológia kivételes pontosságot tesz lehetővé a mozgás észlelésében, és biztosítja, hogy az érzékelő ne legyen kitéve a működését befolyásoló interferenciának. A ProLink detektorok kiváló minőségű POLY IR®4 FRESNEL lencsékkel vannak felszerelve, amelyek kivételes minőséget és hatékonyságot biztosítanak a terméknek.


Kiváló minőségű olasz tervezésű eszközök a legújabb technológiával elérhető áron A ProLink mozgásérzékelők kiváló biztonsági megoldások lakossági és ipari létesítményekhez egyaránt. A fejlett technológiának köszönhetően a ProLink detektorok kivételes pontosságot biztosítanak a behatolásészlelésben, és immunisak a különféle interferenciákra, mint például a fehér fény, a hőmérséklet-változások vagy az elektromágneses interferencia sugárzása.


Ezek a detektorok kizárólag digitális PIR érzékelőket használnak, ami szükségtelenné teszi az analóg jelből digitálissá való átalakítást, ami a hagyományos detektoroknál általában előfordul. A digitális technológia kivételes pontosságot tesz lehetővé a betörések észlelésében, és biztosítja, hogy az érzékelő ne legyen kitéve a működését befolyásoló interferenciának. A ProLink detektorok kiváló minőségű POLY IR®4 FRESNEL lencsékkel vannak felszerelve, amelyek kivételes minőséget és hatékonyságot biztosítanak a terméknek.


A ProLink detektorok 15 méteres érzékelési hatótávolságúak, 100 fokos lefedettségi szöggel, valamint magas szintű védelemmel rendelkeznek az RFI interferencia ellen. Beépített EOL (End of Line) ellenállásokkal is rendelkeznek, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a telepítést. Az érzékelők modelltől függően MW érzékelővel és maszkolásgátló funkcióval vannak felszerelve.Legyen egy lépéssel a versenytársak előtt, kínáljon kiemelkedő biztonságot ügyfeleinek versenyképes áron.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek