Az Anteus a beléptetőrendszerek specialistája


Az Anteus a beléptetőrendszerek specialistája
1998 óta fejlesztünk, gyártunk, forgalmazunk és telepítünk beléptető eszközöket és rendszereket. Munkánk során erősen támaszkodunk a piacon megjelenő valós felhasználói igényekre.

Miért érdemes kilátogatni az Anteus standjára?
Bemutatásra kerülnek a már jól bevált innovatív termékeink és az újdonságaink is. Az Anteus a beléptető rendszerek piacán hazánk legszélesebb portfóliójával rendelkezik. Látható lesz a fizető-parkoló rendszerünk, az elektromos autó töltő megoldásunk és a munkaidő nyilvántartó rendszerünk is. A nagyközönség előtt először mutatjuk be az Alluser C1 személyzsilipet.

3 ok, amiért érdemes minket megismerni:
  • Referenciáink között megtalálható uszoda, fürdő, strand, sportcentrum, stadion, vidámpark, katonai      létesítmény, bank, börtön, irodaház és parkolóház is.
  • A beléptetés és rendszerszervezés területén átfogó szolgáltatást nyújtunk: a legegyszerűbb beléptető      eszközöktől az összetett biztonsági vagy vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerekig.
  • Kiforrott, sokadik generációs termékeket kínálunk.

    Ismerje meg főbb termékeinket!
    TicketControl® integrált jegyeladó- és beléptetőrendszer. NAV-engedélyes pénztári terminállal, azonosító elnyeléssel, offline és online szekrényvezérléssel, személyzet nélküli fizető-automatákkal.
    ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer.
    Személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérletkezeléssel.
    OfficeControl® integrált vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer.
    Látogatómenedzsmenttel, azonosító előállítással, riasztás-felügyelettel, őrjárat-ellenőrzéssel, távoli belépési pontok kezelésével, webfelülettel.
    Enter sorozat: személyi beléptetőeszközök
    Forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, gyorskapuk, egyéb konstrukciós eszközök (pl. személyi zsilip, fizetőautomata, kártyaelnyelő).

    Valamint: járműbeléptető eszközök, azonosítók, kiegészítők, kellékanyagok.

    Növekvő profit és csökkenő költségek ügyfeleinknél!
    Igazán büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 25 év tapasztalatával olyan rendszereket fejlesztettünk, melyek jelentős profit bővüléséhez, vagy kiadás csökkentéshez segítették hozzá tulajdonosaikat. A kiállításon vezetőink és kereskedelmi képviselőink szívesen megosztják gyakorlati tapasztalataikat, legyen szó tervezési, telepítési vagy egyéb technikai jellegű kérdésről. Konkrét esetekben előzetes igény felmérés után, gyors kalkulációkat is végzünk! Önt is várjuk szeretettel a standunknál!
    .
    .
    #beléptetőrendszer
  • Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
    Olvasta már?
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől