Felhő alapú, díjnyertes beléptető, és munkaidőnyilvántartó rendszer


Felhő alapú, díjnyertes beléptető, és munkaidőnyilvántartó rendszer
Az Accessiumnál több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezünk a GSM és a felhő alapú rendszerek fejlesztése, gyártása és üzemeltetése terén. Számos egyedi és innovatív megoldásunkat nemzetközi díjak és sikerek jellemzik.

A kiállításon a standunkon legújabb fejlesztéseink is megtekinthetőek, kipróbálhatóak és tesztelhetőek, ráadásul számos meglévő integrátor partnereinkkel is találkozhat. Megannyi tény és tévhit élt a felhő alapú rendszerekkel kapcsolatban, de a szakma már elfogadta és megértette ezen rendszerek előnyeit. A technológia fejlődése utat nyitott a felhő, az M2M, és az IoT használatára, melyet egyre több vállalat ismert fel, és ezért fejlesztett ebben az irányba. Ez már nem a jövő, ez a beléptetés jelene. Mi az Accessiumnál 11 éve felismertük az előnyöket, és büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközi szinten az élen járunk ezeknek a technológiáknak a használatában.

Célunk és küldetésünk, hogy hosszú távon megbízhatóan és biztonságosan tudjuk üzemeltetni rendszereinket. Fontos, hogy hardver eszközeink működését hosszú távra tervezzük, nem az időszakos cseréjük, hanem a hosszú távú használatuk a cél, és vállaljuk, hogy az új szoftverekkel is folyamatosan működőképesek.

Rendszereink fejlett makrómenedzsmenttel, távoli diagnosztikával és beavatkozási lehetőséggel rendelkeznek. A legújabb szoftverek pedig távolról, a rendszerek leállítása nélkül feltölthetőek. Megfelelünk a GDPR követelményeinek, és a MABISZ legújabb és legmagasabb szintű elvárásainak.
.
.
#beléptetőrendszer #SecuriForum
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók