Innováció a biztonságtechnikában

A mi megközelítésünk

Innováció a biztonságtechnikában
Az Alarm automatika több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnikai iparágbban, ezáltal büszkén mutatunk be új lehetőségeket a magyar piacon.

Intelligens biztonsági megoldások széles választéka

Az F2-es standon bemutatjuk intelligens biztonsági megoldásaink széles skáláját, regionális és globális márkákra összpontosítva. Idén ünnepeljük márkánk, a DVC® 20. évfordulóját is, amely regionális videomegfigyelési márkává nőtte ki magát. Különösen büszkék vagyunk a neves olasz céggel, az Inim-mel kötött együttműködésünkre, amely a biztonság új kapuit nyitja meg ügyfeleink előtt Magyarországon.

Partnerség az INIM-mel – A biztonság növelése

Az elismert olasz biztonság technikai gyártóval, az Inim-mel való együttműködésünk kiterjeszti átfogó műszaki biztonsági megoldásaink portfólióját a tűzvédelem területén. Új lehetőségeket kínál a biztonság terén. Az Inim-mel való együttműködés lehetővé teszi, hogy még magasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot nyújtsunk ügyfeleink számára, teljes hozzáférést biztosítva telephelyeik védelméhez.

Tartson velünk az Inim Coffee Break-en standunkon minden nap 14:00 és 15:00 óra között, hogy élvezze a legfinomabb olasz kávét, és fedezze fel az Inim rendszerek által kínált lehetőségeket.

DVC® – 20 éve videómegfigyelésben

Idén ünnepeljük márkánk, a DVC® - Digital Video Communication, a videó megfigyelés és a videó kaputelefon piacvezető regionális márkájának 20. évfordulóját. Az első DVC® rendszer 2003-as eladása óta az Alarm Automatika több mint félmillió DVC® eszközt szállított ki. A DVC®-t ma már széles körben használják különféle területeken: például bankokban, bevásárlóközpontokban, benzinkutaknál és több száz, kamerával rendelkező nagy projektben. Az élvonalbeli technológiák -például a fejlett analitikai funkciókkal rendelkező termékek - folyamatos bevezetése jelentős növekedést eredményezett a DVC® alkalmazásában a kihívásokkal teli környezetben.

A DVC® az intelligens technológia szinonimájává vált. Bizalmat és elismerést vív ki a piacon, így a régió egyik vezető márkájaként tartják nyilván. A kiválóság iránti elkötelezettségünknek megfelelően, büszkén vezetjük be a 3 év garanciát a DVC® CCTV termékekre, ezzel további biztonságot és bizalmat biztosítva ügyfeleink számára.

Ajax rendszerek integrálása az átfogó biztonság érdekében

A világpiacon a leggyorsabban növekvő behatolásjelző márkáját az F2-es standunkon mutatják be. Látogasson el hozzánk, hogy megtudja mik az újdonságok és hogyan integrálhatja az Ajax rendszereket kínálatunkból más biztonsági rendszerekkel.

A rendezvény konferencia részében Sipos Zoltán az Alarm Automatika budapesti igazgatója vesz részt, a rendszerek egyszerű integrációjáról és összekapcsolásáról tart előadást

Csatlakozzon hozzánk és ismerje meg, hogyan hozhat ki többet a biztonsági rendszerekből!

Készüljön fel sok meglepetésre, ajándékra és szórakozásra! Találkozzunk a rendezvényen!
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #riaszto #behatolásjelzés #tűzjelzés #SecuriForum

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya