Kameraguru, 15 éve a telepítők szolgálatában


Kameraguru, 15 éve a telepítők szolgálatában
Kiemelt figyelem a CCTV újdonságaira SecuriForum Kiállítás & Konferencia M4-es standján.

Az eltelt időben végig megtartottuk azt az alapelvünket, hogy csak magas műszaki színvonalú és kiemelkedő minőségű CCTV eszközöket kínálunk a vásárlóink számára, a megbízhatóság mellé támogatásként pedig a legjobb szaktudásunkat adjuk. A Milesight magyarországi hivatalos viszonteladójaként ezek a termékek adják a rendszereink magját és a 2023-as SecuriForum kiállításra el is hozzunk a gyártó termékeinek legjavát. A legfrisseb fejlesztések és bevált termékpaletta bemutatása mellett kiemelten foglalkozunk a Milesight fejlett forgalom menedzsment megoldásaival.

A nagy teljesítményű rendszámfelismerő funkciókkal rendelkező Milesight lntelligent Traffic Solution számos olyan feladatra alkalmas, amelyek könnyen használható és jól paraméterezhető forgalom kezelő rendszert igényelnek. A teljes megoldást kínáló termékpaletta a közlekedési szabálysértés ellenőrzésből, forgalomszabályozásból, be- és kijáratkezelésből és parkolóhely kezelésből áll.

Képzeljünk el egy kamerát, amely tehermentesíti a forgalomfigyelés emberi erőforrás oldalát, amely képes észlelni, pontosan leolvasni a táblákat, mérni a járművek sebességét, információkat biztosítva további forgalom optimalizálás érdekében.


A Milesight olyan kiváló mesterséges intelligencia alapú közúti forgalomfigyelő kamerákat kínál, amelyek túlmutatnak a rendszámtábla leolvasáson, szélesebb körben is felhasználhatóak a beágyazott Al-alapú jármű felismerő algoritmussal. Továbbá a Milesight AI Road Traffic kamerái rendelkeznek más kiegészítő technológiákkal, mint például 3D radarral, kiegészítő világítással és PTZ-vel, hogy ezáltal is kiszélesítsék a felhasználási területek körét.


A modernizáció előrehaladtával a hatalmas növekedés tapasztalható a gépjárművek számában, különösen a nagyvárosi területeken. Így ma már az intelligens kültéri parkolási megoldás elengedhetetlen a jobb életminőség biztosításához, valamint fontos szerepet játszik az intelligens városok fejlesztésében. Sorban állás, várakozás, torlódás... mindenki számára ismerős és aggodalmat keltő szavak. A csúcsforgalomban a parkolók gyakran túlterheltek, így az emberek szenvednek a bosszantó helyzetektől. Ebben a tekintetben a hatékony be- és kilépési menedzsment kiemelkedően fontos.


Mindemellett a Milesight egy olyan mesterséges intelligencia alapú parkoláskezelési megoldást is kínál, amely megkönnyíti a parkolóházak foglaltságának gyors ellenőrzését, valamint együttesen megoldja parkolóhelyek keresésének nehézségeit és a foglaltság visszajelzését.


A teljes Milesight termékpalettával és baráti hangulattal várunk mindenkit az M4-es standon.
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #videotechnika #milesight #SecuriForum

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák