Személy- és gépjármű beléptető megoldások a Blocker-től


Személy- és gépjármű beléptető megoldások a Blocker-től
A debreceni székhelyű Blocker Kft-t 2016-ban azzal a céllal alapítottuk, hogy a hazai piaci viszonyoknak és igényeknek megfelelő, kedvező ár/érték arányú személyi és gépjármű beléptető megoldásokkal tudjuk kiszolgálni partnereinket.

Fókuszban az automata gyorskapuk
Az általunk forgalmazott TiSO személyi beléptető kapuk és kiegészítők idehaza rendkívül versenyképesek irodaházak, gyárak és közintézmények ellenőrzött beléptetésének kialakításánál. A kiállításon látogatóink megtekinthetik azt, hogy személyi beléptető megoldásaink egyszerre biztosítják jogosultak részére a gyors be- és kilépést és az illetéktelenekkel szembeni megbízható védelmet.

Napjaink beléptetőpont kialakítása egyre inkább a gyorskapuk irányába mutat. A TiSO - köszönhetően a rendkívül dinamikus gyártmányfejlesztésének – széles megoldási palettát kínál minden igényre. Az érdeklődők több speedgate-et is megtekinthetnek, kipróbálhatnak a kiállítás folyamán, mely jó lehetőséget biztosít arra, hogy beszélgessünk a kiválasztásról, a tervezésről és a telepítés lehetséges módszereiről is.

Gépjármű beléptetés
Az ellenőrzött gépjármű beléptetés területén az egyedülálló német prémium minőségű automata kaputechnikával állunk ügyfeleink rendelkezésre. Az 1m/sec sebességgel nyíló és záródó harmonika gyorskapuk egyre kedveltebbek idehaza olyan alkalmazási környezetben, ahol fokozott biztonság mellett kell biztosítani nagyszámú gépjármű beléptetést.

Tipikus alkalmazási környezetek: gyárak, logisztikai központok, raktárak, repülőterek, katonai- és rendőrségi objektumok, valamint pénzraktárak. A legújabb fejlesztési irányok, referenciáink és újszerű megoldásaink mind-mind megtekinthetőek lesznek.

Mobil fizikai védelem
A vonatkozó nemzetközi szabványok szerint valósan tesztelt antiterrorista megoldásaink már több éve védik több hazai kritikus infrastruktúra behajtó pontjait. Az elmúlt időszakban gépjárművel elkövetett terrorista támadásai és a szándékos gázolások rávilágítottak arra is, hogy szükség van gyorsan kialakítható, mobil védelmi megoldásokra. Látogatóinknak ezen a területen is kínálunk látnivalót a J1-es standunknál.
.
.
#beléptetőrendszer #SecuriForum
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével
Olvasta már?
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével