Integrációval erősödünk!

Provision-ISR és Roger

Integrációval erősödünk!
Minden rohamosan fejlődik, és a világ egyre bonyolultabbá válik. Hogy ne vesszünk el a rengeteg hálózat és rendszer tengerében, sok márka és gyártó áll elő integrációs lehetőségekkel, hogy ezzel könnyítsék meg a felhasználók mindennapjait. Az izraeli Provision-ISR és a lengyel Roger sem tett másképp; egy összetett, sokoldalú rendszer kiépítéséhez adtak most remek eszközt a telepítők kezébe.

Provision-ISR: A folyamatosan fejlődő műszaki lehetőségek és a változó piaci igények figyelembevételével megalkotott termékek az erős piaci verseny közepette is közkedveltek az adat- és kiberbiztonságot fontosnak tartó szakemberek körében.

Roger: A több, mint 30 éves, Roger az elektronikus beléptető megoldások terén piacvezető cég fókuszában a vállalati szintű megoldások fejlesztése áll (RACS 5 beléptető és épületautomatizálási rendszer), ami mellett jól megfér a kisebb üzleti felhasználású rendszerek fejlesztése is (pl. a webes működésű SBAC rendszer).

Az együttműködés
A RACS 5 rendszer lehetőséget kínál a CCTV rendszerek szoftveres integrációjára, valamint a nagyobb CCTV rendszerek üzemeltetésére kialakított VMS (Video Management System) platformok integrációjára.

Az első esetben a CCTV kamerák által rögzített kép- és videóanyag, valamint a kamerák élő felvétele elérhetők a VISO programban, ami alapesetben a beléptetőrendszert hivatott kezelni. A VMS esetében a CCTV rendszer kap hozzáférést bizonyos kijelölt adatokhoz, legfőképp a beléptető rendszer által regisztrált eseményekhez, és a beléptető rendszer üzemeltetésének bizonyos funkcióit is kezelheti (pl. belépés engedélyezése, vészhelyzet esetén ajtók zárása/nyitása stb.)

A Provision-ISR CCTV rendszerek RACS 5 integrációja az alábbi lehetőségeket biztosítja:
 • képek és videók letöltése csatlakoztatott a DVR és NVR egységekből
 • a rögzítőn keresztül érkező élő kameraképek megtekintése többféle elrendezésben
 • élő videó- és képfelvételek megjelenítése
 • látogatók és ajtók videós megfigyelése
 • hagyományos és PTZ kamerák kezelése*

  * A VISO a PTZ kamerákat tévesen egyszerű kameraként ismerheti fel a rendszer telepítésekor. Ilyenkor a Channels (csatornák) fülön, az adott készüléknél engedélyezni kell a PTZ kamera opciót.

  Ha igazán biztonságos rendszer kiépítését tervezi, válassza a Provision-ISR és a Roger termékeit, és élvezze az integráció nyújtotta fokozott biztonságot! Az együttműködésről részletesebben a masco.hu oldalon tájékozódhat.  .
  .
  #biztonságikamera #ipkamera #beléptetőrendszer

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  HID beléptető rendszerek
  Olvasta már?
  HID beléptető rendszerek