Tovább bővült az OPTEX kapu-automatizálási portfoliója


Tovább bővült az OPTEX kapu-automatizálási portfoliója
Új időjárásálló, max. 35 km/h sebességgel haladó járművek detektálására alkalmas mikrohullámú érzékelővel bővült az OPTEX kapu-/sorompó-automatizálási termékkínálata.

Az oszlopra, falra, sorompóházra (stb.) szerelhető OVS-02GT – a gyártó megállapítása szerint – ideális alternatívája lehet a felszínalatti telepítésű földhurok megoldásoknak, így olyan „zsilipelő” megoldásoknál is alkalmazható, ahol a felszínalatti megoldások csak magas költségek mellett lennének kivitelezhetők, avagy jogszabályilag tiltott alkalmazásuk. A 8 méteres hatótávolsággal és 90°-95°között állítható látószöggel rendelkező OVS-02GT bármely anyagból készült jármű detektálására alkalmas a fent említett sebességhatáron belül. A telepítést követően (javasoltan 50 cm-re a talajfelszíntől) az IP66 / NEMA4 védettségű eszköz finomhangolása könnyedén elvégezhető okostelefon / tablet segítségével, a cég „Virtual Loop” applikációján keresztül.

Forrás: OPTEX Europe
.
.
#kaputechnika #automatizálás

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései