Konica Minolta IOT Live Show 2024


Konica Minolta IOT Live Show 2024
2020-ban volt az első, 2022-ben a második, és 2024 tavaszán érkezik a harmadik és egyben az eddigi legnagyobb IOT Live Show, a hazai IoT közösség első számú szakmai rendezvénye. Az elmúlt két rendezvényhez hasonlóan a most megrendezésre kerülő is számos újdonsággal és meglepetéssel jelentkezik, kezdve az új helyszíntől, a társrendezvényen át, a kiállítók és látogatók sokszínűségéig.

A Konica Minolta IOT Live Show 2024 Kiállítás és Konferencia az INNOELECTRO 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként, azonos helyszínen és közös szervezésben kerül egyidőben megrendezésre. Az esemény látogatói az érdekes szakmai előadásokon túl élőben megtekinthetik, és ki is próbálhatják a kiállítótérben található innovatív IoT megoldásokat, valamint szavazhatnak az általuk legjobbnak ítéltre.

Budapest egyik legimpozánsabb és legnagyobb rendezvényhelyszínén a:
BOK csarnokban kerül megrendezésre a Konica Minolta IOT LIVE SHOW 2024 Kiállítás, Konferencia és pénzdíjas Megoldás-szállítói verseny, ami számos előnyt kínál a rendezvény kiemelt támogatóinak, kiállítóinak, előadóinak és látogatóinak egyaránt.

Kiket vár a Konika Minolta IOT Live Show 2024?

Támogatóként olyan nagyvállalatokat, akik küldetésüknek tekintik a hazai IoT piac fejlődését, élni szeretnének a támogatói csomagok nyújtotta extra kommunikációs és PR szolgáltatások előnyeivel, valamint támogatói pozíciójukkal erősíteni kívánják piaci megjelenésüket és társadalmi szerepvállalásukat.

Kiállítóként és előadóként olyan, az IoT technológiához kapcsolódó cégeket, szervezeteket, akik találkozni kívánnak jövőbeni és meglévő partnereikkel, hogy bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat és fejlesztéseiket.

Látogatóként az elektronikai, az informatikai iparban és a gyártásban dolgozó felsővezetőket, tanácsadókat, rendszerintegrátorokat, technikusokat, kereskedőket, üzletembereket és szakpolitikusokat, akik elkötelezettek a vállalatuk operatív folyamataik javításában és üzletük eredményessé tételében, és kiemelt érdeklődést mutatnak az innovatív és a mesterséges intelligenciával ellátott megoldások iránt.

Időpont: 2024. április 23-25.
Helyszín: BOK Sportcsarnok 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Jelentkezési határidő: 2024. február 29.

(Earlybird kedvezmények 2024. január 31.)

Bővebb információ: www.iotliveshow.hu
Jelentkezés:
Munkácsy Rózsa
+36 (20) 590 4796
hello@iotliveshow.hu
Tagek: esemény

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
Olvasta már?
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással