DVC IX850 IP videó kaputelefon kültéri egység


DVC IX850 IP videó kaputelefon kültéri egység
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: DVC


A DVC IX850 rendkívül robusztus, modern kialakítású, könnyen telepíthető és használható IP kültéri video-intercom állomás. Fejlett funkciói leginkább a nagyobb lakó- vagy üzleti létesítményekben, sok egyéni felhasználóval, vagy a sok lakásos szálláshelyeken kerülnek előtérbe. A DVC IX850 fő előnye az egyszerűség – „minden egyben” állomás, amely szinte vég nélkül bővíthető (több száz IP-cím), és nincs szükség további modulokra, házra vagy rögzítésre.

Az előlap mérete 133 x 316 mm, rozsdamentes acélból készült és ujjlenyomatmentes. A kiváló minőségű, 5 hüvelykes digitális színes érintőképernyős kijelző (800 x 480 pixel) 5 mm-es szabott üvegből készült, és támogatja a billentyűzeten vagy a névlistán keresztül történő hívásokat. A DVC IX850 fontos előnye, hogy az intercom rendszer minden programozása és beállítása a panelen lévő kijelzőn keresztül elvégezhető, nincs szükség laptop vagy egyéb eszköz használatára. A telepítő módba való belépéshez elegendő kódot begépelni, és kezelheti a hozzáférési kódokat, beltéri eszközöket vagy felhasználókat adhat hozzá / távolíthat el stb.

A DVC IX850 alapú kaputelefon rendszer nagy előnye a virtuális felhasználó hozzáadásának lehetősége. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók (lakosok, alkalmazottak, vendégek) a mobiltelefonjukat beltéri egységként használhatják, egyszerűen csak DVC alkalmazást kell hozzáadni hozzá, nincs szükség minden lakásban vagy irodában beltéri egységre. Ugyanez az alkalmazás lehetővé teszi az összes hívás átirányítását az alkalmazásba.

Több bejáratú épületekben, épületegyüttesekben vagy külön területtel rendelkező felhasználóknál a DVC IX850 hálózatba köthető az egyszerűbb DVC IX610 készülékkel, amely programozható egy külön belépési pont kezelésére. Ez a lehetőség nagyobb magánéletet és nagyobb biztonságot jelent. Hasonló eszközökhöz hasonlóan a DVC IX850 kétirányú hangot tesz lehetővé a látogatók és a lakók vagy alkalmazottak közötti beszélgetéshez. Az állomás a beépített RFID Proximity kártyaolvasónak köszönhetően beléptető funkciókat is lehetővé tesz. A rendszeres vagy alkalmi látogatók a bérlők vagy alkalmazottak felhívása (és zavarása) nélkül, saját belépési kódjuk jelszavával léphetnek be a létesítményekbe az érintőbillentyűzeten vagy RFID kártyán keresztül (125kHz / 13,56 MHz-en működik).

A panel beépített 720p-s, széles látószögű halszem kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy holttér nélkül, a legjobban átlássák az eseményeket az ajtó előtt (a vízszintes effektív kamera hatótávolsága 170˚, függőlegesen pedig 130˚). Automatikus érzékelő LED-fénnyel van felszerelve, amely megvilágítja a témákat sötét környezetben, és jobb éjszakai látást tesz lehetővé. Ezek a jellemzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy sokkal könnyebben azonosítsa az embereket, és jobban látja a részleteket. A DVC IX850 Etherneten (PoE) keresztül táplálható, így nincs szükség külön tápegységekre és aljzatokra. Az egységek négyféle beépített csatlakozóval rendelkeznek: USB, SD-kártya, LAN-csatlakozó a beltéri állomás hálózathoz történő csatlakoztatására és terminálcsatlakozó, amellyel külső eszközöket csatlakoztathat a beltéri állomáshoz. Például szinte minden gyártó kamerájába integrálható.

Az állomás rugalmasságot biztosít a telepítőknek a helyszíni helyzetekben a szerelés módjának megválasztásával – a DVC IX850 lehetővé teszi a felületi szerelést, süllyesztett szereléshez pedig a DVC IX850F változata is elérhető. A panel -20°C és +50°C között simán működik és nedvességálló. Az állomás IP65 védettségű, a szokásosnál nagyobb IP védettség a hasonló készülékeknél.
Tagek: kaputelefon

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
High Security, Grade3 nyitásérzékelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
High Security, Grade3 nyitásérzékelő a JABLOTRON-tól