Uniview - Úttörő a CCTV gyártásban


Uniview - Úttörő a CCTV gyártásban
A műanyag és a fém messze a két leggyakrabban használt anyag a kameraházakhoz. Sokoldalúságuk ellenére a gyakorlati alkalmazások tekintetében még mindig vannak korlátjaik. Ennek fényében az Uniview néhány kamerájához innovatív tervezésként grafén anyagot alkalmaz. Ez a környezetbarát anyag kiváló hővezetéssel és korrózióállósággal rendelkezik. Eközben a grafén előállítási költsége és energiafogyasztása sokkal alacsonyabb, mint más anyagoké, ami összhangban van a fenntartható fejlődéssel.

Alapvető előnyök

Hővezetés
A nagy hővezető képesség hozzájárul a gyors hőelvezetéshez.


Korrózióállóság
A grafén jó kémiai és termikus stabilitással rendelkezik, ami meglehetősen megbízhatóvá teszi korróziós környezetben vagy magas hőmérsékleten.


Fenntarthatóság
A grafén kompozit anyagok szén-dioxid-kibocsátása és energiafogyasztása a gyártási folyamat során csak 15%-a az öntött alumíniuménak.


Az Uniview elsőként alkalmazott grafént a kamera előlapjaként, több díjat is nyerve ezzel a szabadalmával. A grafén stabil anyag, öregedés- és korrózióálló, valamint környezetbarát.


Uniview kamerák széles választéka található meg a weboldalunkon és raktárkészletről azonnal megvásárolhatók: www.compmarket.hu

Rendeléssel, árajánlat kéréssel és technikai támogatással kapcsolatban keresse biztonságtechnikai munkatársainkat:
Lovász Gábor: +36 30 352 9409
Bánki György: +36 30 901 6918
biztonsagtechnika@compmarket.hu

Kövessen minket a Facebook, LinkedIn és YouTube-on is, hogy ne maradjon le a legújabb Uniview termékinformációkról és technológiákról.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Olvasta már?
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig