GeoVision Hungária - új év, új lehetőségek

Tervezzük együtt a 2024-es évet!

GeoVision Hungária - új év, új lehetőségek
A leltár és egyéb évnyitási teendőkkel elindítottuk az új évet, felkészültünk az új kihívásokra, feladatokra. Nyitvatartásunk idén is változatlan, budapesti telephelyünkön pedig továbbra is a megszokott környezetben várjuk Önöket. A 2024-es évben több új megvalósítandó tervünk is van, így bízunk benne, hogy az idei évünk is éppúgy mozgalmas lesz, szakmai és kereskedelmi szempontból is sok-sok új élménnyel gazdagodhatunk Partnereinkkel együtt. Ehhez segítenek hozzá a felfrissített bemutatótermünk, a megújult webáruházunk és az egyre bővülő egyedi megoldásaink palettája.

1. Már év végén felfrissítettük bemutatótermünket gyártóink újdonságaival, személyesen kipróbálható kamerákkal, rögzítőkkel, szoftverekkel és egyéb termékekkel. Egymás mellett próbálhatók ki a főbb gyártóink Geovision, Milesight és Videosec termékei.
További információ IDE kattintva

2. Telepítő partnerek visszajelzései alapján szintén kiállítva megtekinthetők a saját gyártású, Camland márkás egyedi megoldásaink, szerelést könnyítő, rögzítéstechnikai kiegészítőink. Csak annyit üzennénk: „Jöjjenek nézzék meg, próbálják ki saját kezükkel”
További információ IDE kattintva

3. Gyártóink újdonságaival folyamatosan bővülő paletta várja honlapunkon. Minden hasznos információt megtalálnak webshopunkon, legyen szó műszaki részletekről, hasznos csatolmányokról, valamint az egyedi kedvezményes árak mellett már a raktárkészletről is találnak információt.
További információ IDE kattintva

4. Továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a Camland márkás napelemes megoldásaink. Ezekhez tartozó valamennyi információt, műszaki adatot, infografikát, videót és referencia fotókat összegyűjtve megtalálnak a camland.hu "OnePage" oldalunkon.
További információ IDE kattintva

5. Idén is fontosnak tartjuk, hogy ne csak kereskedjünk a gyártóink eszközeivel, de minél magasabb szintű terméktámogatással is segítsük Vevőinket. Ennek keretén belül a 2024-es évben is tervezünk gyakorlati oktatásokat, továbbá kiemelt figyelmet fordítunk a telefonos, online, illetve személyes, helyszíni support és szerviz szolgáltatásainkra.
További információ IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók