Új szettek a JABLOTRON-nál


Új szettek a JABLOTRON-nál
Az LDSZ Kft 2018. óta versenyképes áron hozza forgalomba a JABLOTRON szetteket.

Létezik vezetékes és vezeték nélküli szett is – sokak örömére. 2024 a JABLOTRON Mercury éve, így az új terméket támogatandó a gyártó megszüntette a JA-100KR központra épülő vezeték nélküli szettet, valamint a központ+GPRS kommunikátor szettet is. Helyettük már most is kapható a JABLOTRON Mercury központ+GPRS+kezelő szett. Jövő héttől elérhető lesz az új, JABLOTRON Mercury központra épülő vezeték nélküli szett, melyben vezeték nélküli mozgás és nyitás érzékelők, kezelő és aktív kültéri hangfényjelző is lesz – versenyképes áron. Ez kiváltja az eddigi, most megszűnt JK-HULDSZ1 és JK-HULDSZ10 szetteket.

A JABLOTRON Mercury koncepció lényege, hogy a korábbi JA-100KR központhoz hasonló tudású készüléket ad a gyártó egy modernizált, digitális szegmenst tartalmazó kezelővel. Teszi ezt lényegesen olcsóbban, mint a régi központ volt. Viszont csak a gyártó SIM kártyájával lehet kommunikációra bírni, mely díjat a Felhasználó fizeti a gyárnak. A Telepítő számára nyújtott előnyöket egy JABLOTRON Mercury oktatáson fogjuk személyesen elmondani az érdeklődőknek. A jó hír: A gyártó megtéríti a telepítő tanulásra szánt idejét, így minden érintett fél jól jár a JABLOTRON Mercury szettek telepítésével.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző