Legrand PractiboxS elosztószekrény

Multimédiás lakáselosztó hagyományos és okosotthonokhoz

Legrand PractiboxS elosztószekrény
A Legrand PractiboxS elosztószekrény kínálatában mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek kiépítésére találunk professzionális megoldásokat.

A Legrand PractiboxS elosztószekrényei ideális megoldást nyújtanak okosotthonokhoz, illetve olyan lakásokhoz és családi házakhoz, amelyekben nagy adatforgalom valósul meg. A széles választék segítségével különböző termékcsoportokat kombinálva lehetőség nyílik egy hatékony vezetékes és vezeték nélküli hálózat szakszerű kiépítésére. A kínálatban megtalálhatóak professzionális megoldások, mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek kiépítésére.

A hagyományos megoldások hátránya

A mai világban mindenki számára elengedhetetlen a gyors és megbízható internetelérés. Az otthoni munkavégzés és az okosotthonok elterjedése miatt pedig még fontosabbá vált, hogy megbízható legyen a LAN hálózat (helyi hálózat). Gyakran előforduló hiba, hogy a teljes hálózatnak csak egy részegységére fókuszáló megoldások kerülnek kiépítésre (például kizárólag Wi-Fi). Ezek rövid távon működőképesek lehetnek, de közép- és hosszú távon problémákat okozhatnak. Sőt, akár az egész rendszer újraépítését is szükségessé tehetik.

Az otthoni Ethernet kiépítés másik kihívása az eszközök (router, switch) és kábelek esztétikus elhelyezése, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják el és a legkevésbé legyenek feltűnőek.


A megoldás a Legrand PractiboxS elosztószekrénye!

Az új építések esetén a rendszer fő eleme egy multimédiás elosztószekrény, amely hasonló megjelenéssel rendelkezik, mint a PractiboxS kisfeszültségű lakáselosztó szekrényei. A multimédiás elosztószekrény nem tartalmaz semmilyen kisfeszültségű energiaelosztásra szolgáló kiegészítőt (mint például kalapsínt vagy elosztókapcsot). Azonban lehetőség van benne a gyengeáramú kábelezés szakszerű kialakítására és csatlakoztatására (legyen szó üvegszálas, réz vagy koax kábelekről), valamint kisebb aktív eszközök, például a szolgáltatói router és/vagy PoE switch elhelyezésére.


Tökéletes választás bármilyen faltípushoz!

A PractiboxS kiselosztószekrény esztétikus megjelenésével, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelével bármilyen faltípushoz megfelelő választás. Könnyen és gyorsan telepíthető és vezetékezhető, valamint számos kiegészítővel is rendelkezik.

A beton, tégla vagy gipszkarton falakba süllyeszthető PractiboxS kiselosztókat úgy tervezték, hogy a beszerelés és vezetékezés a lehető legegyszerűbb legyen, így a szerelési idő minimálisra csökken. Lehetőség van a szekrények összekapcsolására külön rendelhető kiegészítőkkel. A kiselosztó szekrények hőállóak akár 850°C-ig, és megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és szabványoknak. A szekrény letisztult formatervezése tökéletesen illeszkedik a legtöbb lakás és iroda kialakításához, valamint a Valena Life és Allure szerelvénycsaládhoz.


A kiselosztók közös jellemzői:
  • megfelelnek az IEC 60670-24 szabványnak
  • lehetőséget biztosítanak az IEC 61439-3 szabvány szerinti szereléshez
  • II. érintésvédelmi osztály
  • IP40 – IK07 védelmi indexek
  • 180°-ban nyíló, megfordítható ajtó

    PractiboxS elosztószekrény kiegészítői:
  • erős- és gyengeáramú csatlakozóaljzatok
  • TV osztók
  • PoE switchek és Wi-Fi hozzáférési pontok
  • Keor DC szünetmentes adapterek
  • elosztókapcsok
  • túlfeszültség-levezetők
  • lakossági áram-védőkapcsolók, kismegszakítók

    Válaszd a Legrand PractiboxS multimédiás lakáselosztót mind a meglévő otthoni hálózatok javítására, mind az új rendszerek esztétikus kiépítésére!


    PractiboxS multimédiás elosztószekrény szolgáltatói modemmel RJ+FO


    PractiboxS multimédiás elosztószekrény szolgáltatói modemmel RJ+FO, valamint PoE Wi-Fi hálózattal



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Axis Q1808-LE kamera
    Olvasta már?
    Axis Q1808-LE kamera