Mit nyújt Önnek a SecuriFocus 2024-ben?


Mit nyújt Önnek a SecuriFocus 2024-ben?
Ilyenkor év elején sikeres és boldog új évet kívánunk egymásnak. De mi fog 2024-ben sikernek számítani?

A tavalyi évben az ukrajnai háború és a magas infláció után újabb kihívások ehezítették mindennapjainkat: a reálbérek jelentős csökkenésén túl, az izraeli – palesztin konfliktus és más biztonságpolitikai fenyegetések éreztetik hatásukat Magyarországon is.

Ezzel együtt a gazdasági előrejelzések a beruházások és az építőipar lassú élénkülésével számolnak, ami pozitívan hat a biztonságtechnikai iparágra. A bevezetőben feltett kérdésre a fentiek tükrében sikernek a nehéz gazdasági helyzetben a talpon maradás, a munkahelyek és a bérek vásárlóértékének megőrzése tekinthető.

A talpon maradáshoz a naprakész információk biztosításával segítjük Önt, hiszen az információ birtokában lehet megalapozott döntéseket hozni. Így a mi feladatunk továbbra is a biztonságtechnikai szakma naprakész informálása, amelyek Önt friss termék és céges információkkal, aktuális szakmai programajánlatokkal látja el és kedvező akciós beszerzési lehetőségekről nyújt tájékoztatást.

A kollégáimmal együtt ezúton köszönjük meg az eddigi látogatásokat a SecuriFocus portálon és minden kattintást, ami egy újabb hír olvasását és - szándékaink szerint – ezáltal hasznos információhoz jutást eredményezett. Maradjon velünk, legyen gyakori vendégünk 2024-ben is, mi továbbra is azon leszünk, hogy Önt képbe hozzuk!
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya