A Motorola felvásárolta az IPVideo-t


A Motorola felvásárolta az IPVideo-t
A Motorola Solutions, dinamikus terjeszkedő politikáját folytatva, felvásárolta a HALO okos érzékelő (Smart Sensor) gyártóját, az amerikai (USA) IPVideo-t.

A HALO Smart Sensor egy többfunkciós - beépített vízfüst (vape)-érzékelővel és levegőminőség-felügyeleti / lövésérzékelés / rendellenes zaj- és mozgásérzékelés funkciókkal rendelkező, vészhelyzeti kulcsszavak azonosítására képes – védelmi megoldás. Azon védendő területeken, melyek vonatkozásában a video-biztonságtechnikai megoldások telepítése nem lehetséges / engedélyezett (például a mellékhelyiségekben, tantermekben, kórházi és szállodai szobákban), a HALO Smart Sensor jelenthet hatékony, az adatvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe vevő vagyon- / egészség / életvédelmi megoldást. Bár a felvásárlást követően az IPVideo szervezeti egységét megtartva integrálódik új „családjába”, a tranzakciónak köszönhetően a Motorola Solutions megerősítheti, növelheti jelenlétét olyan piacokon, mint az oktatás, egészségügy stb.

Forrás: Motorola Solutions

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad
Olvasta már?
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad