Díjazták az i-PRO X AI kamerákat


Díjazták az i-PRO X AI kamerákat
A Security Today, 2023. végén publikálta a biztonságtechnikai szféra megoldásait kibervédelmi megközelítésű értékelés alapján „rangsoroló” díját.

A legmagasabb szintű innovációt képviselő termékeket és kezdeményezéseket, valamint a biztonság és a védelem iránt elkötelezett márkákat elismerő CyberSecured Awards IP videomegfigyelő kamerák kategóriájában ezúttal az i-PRO legújabb, mesterséges intelligenciával felvértezett (i-PRO X AI) családja nyerte el a kitűntető címet. Az i-PRO X kameracsalád nem csak saját „forrású” képanyagához biztosít MI-alapú analitikai funkciókat, de a hozzá „csatlakoztatott” egyéb IP CCTV kamerák „MI-sítését” is biztosíthatja a felhasználó számára. Az akár 9 MI funkció futtatására képes új X család lehetővé teszi a felhasználók számára az eszköz MI-jének helyszíni „képzését”, megtanítva azt a helyszín-specifikus objektumok hatékony detektálására. Az USA NDAA szabályozásának is megfelelő kameracsalád FIPS 140-2 3.szintű kiberbiztonsági tanúsítással rendelkezik, továbbá biztonságos rendszerindítás és a GlobalSign digitális tanúsítványok biztosítják „kibertudatos” felhasználását. Az i-PRO által már a tervezés során jelentős hangsúlyt helyezett a kiberbiztonságra, így – a vállalat MI-kameráihoz hasonlóan – egy szabotázsvédett, biztonsági chipet alkalmaz az eszközhöz való hozzáférés hitelesítéséhez használt FIPS-kriptográfiai algoritmusok létrehozásához és tárolásához.

Forrás: i-PRO

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia