Tovább bővült a DoorBird kínálata


Tovább bővült a DoorBird kínálata
A DoorBird piacra dobta legújabb, kompakt kivitelű, a gyártó elmondása szerint könnyedén és problémamentesen telepíthető, széleskörűen alkalmazható, IP alapú beléptető megoldását.

A DoorBird zászlóshajójának tekinthető A1121 vezérlő megoldása kiegészítéseként „világra jövő”, RFID (125 kHz + 13,56 MHz) és ujjlenyomat-olvasóval is elérhető A1122 olyan biztonságnövelő funkcióval rendelkezik, mint az intelligens zárómechanizmus, amely többszöri sikertelen (illetéktelen) azonosítási próbálkozás után ideiglenesen lezárja a rendszert. Az új termék Wi-Fi és LAN hálózaton keresztül egyaránt képes kommunikálni. Hálózati kábel használata esetén a készülék akár PoE segítségével is táplálható. Amennyiben a helyi rendszer leszakadna az Internetről, a rendszer hatékonyságát megőrizve működik tovább a helyi hálózaton. Mivel a beléptető szoftver magán az A1122-őn fut, nem szükséges további (dedikált) hardverkomponens rendszerbe iktatása. A DoorBird A1122 két relés és egy konfigurálható Wiegand kimeneti interfésszel rendelkezik, így biztosítva a meglévő beléptető- / riasztórendszerek integrálhatóságát; továbbá HTTP(S)-n keresztül integrálható harmadik fél otthon- és épületautomatizálási megoldásaiba.

Forrás: DoorBird
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Satel - lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Satel - lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában