Új 360°-os mini MI kamera a Hanwha kínálatában


Új 360°-os mini MI kamera a Hanwha kínálatában
A Hanwha Vision piacra dobta legújabb, négycsatornás – egyben négy, egymástól függetlenül pozícionálható kameramodullal rendelkező –, 360°-os lefedést biztosító, mesterséges intelligencia (MI) alapú videotartalom-elemző funkcionalitással felvértezett új megoldását.

A kompakt és diszkrét kivitelű (20 cm átmérő, 8 cm magasság) kivitelű, integrált IR sugárzóval rendelkező PNM-C16013RVQ kifejezetten beltéri projektek (irodák, üzletek, éttermek stb.) ideális építőköve lehet. Az új kamera valósidejű objektum-osztályozó funkciója képes megkülönböztetni az emberialakot / arcot / járműveket / rendszámot – melyekhez szabadon konfigurálható riasztási forgatókönyvek rendelhetők –; s nem mellesleg hatékony visszakeresési funkcionalitást tesz lehetővé. A gyártó megállapítás szerint költséghatékony új kamera MI-je nem csak tartalomelemzést, de a zajcsökkentés (WiseNRII) és a legmagasabb képminőséget garantáló (BestShot), valamint sávszélességigény csökkentő (WiseStreamIII) funkciókat is támogatja. Végül, de nem utolsó sorban, a PNM-C16013RVQ kibervédelme megfelel a FIPS 140-2 elvárásainak.

Forrás: Hanwha Vision Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani