CoMETA ellenőrzött biztonsági bejártok


CoMETA ellenőrzött biztonsági bejártok
A CoMETA SpA vállalatot 1986-ban alapították Olaszországban, fő tevékenysége a professzionális biztonsági elektromos zárak gyártása volt. A felmerülő igények bővülésével a biztonsági megoldások széles skáláját kínálja.

A CoMETA professzionális biztonsági beléptető kabinokat, menekülési útvonalakra épített minősített vészkijáratokat, páncélajtókat, biztonsági forgóajtókat, beléptető rendszereket, biometrikus adatgyűjtőket gyárt. Továbbá fémdetektor, értékvédelmi rendszerek, biztonsági redőnyök is magtalálhatóak a kínálatban.

A CoMETA tevékenysége szinte minden területen összefogja a biztonsági megoldásokat:
Pénzügyi területen a bankok, posták, kincstárak biztonsági előírásainak megfelelő megoldásokat biztosít, továbbá nagy forgalmú személyi közlekedés területén repülőtereken, tömegközlekedésben, iskolákban, kórházakban, illetve kereskedelemi és ipari területen ékszerüzletekben, gyógyszertárakban, szállodákban, dohányboltokban vagy nagyforgalmú bevásárlóközpontokban is. Kiemelt biztonságú intézményekben minisztériumokban, bíróságokon, börtönökben megtalálható vagy akár a magánszektorban (magánépületek, társasházak, lakóházak) ahol a biztonság és az erőforrások mind az emberi, mind az anyagi védelme prioritást élvez.

CoMETA közel négy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnika területén, és 2021 óta a cég a FAAC csoport tagja.


A CoMETA évek óta élen jár a magas biztonsági fokozatú bejárati rendszerek tervezésében és gyártásában. A CoMETA nyílászárók nagyon magas biztonsági szintet garantálnak. A biztonsági kabinok és forgóajtók védett tér felőli ajtója csak akkor nyílik ki, ha a külső ajtó már zárva van, és a közlekedő személy engedélyt kapott az áthaladásra az ellenőrző rendszerektől (RFid/NFC, ujjlenyomat, fémdetektor stb.). A CoMETA rendszerek szabályozott be és kiáramlást, továbbá magas szintű biztonságot garantálnak a védett terekben tartózkodó személyek és értéktárgyak számára. Az ügyfelek speciális igényeire szabva, a cég évtizedek óta tervez és telepít egyedi biztonsági rendszereket.



A CT494-496 típusú kabin a megoldás a gyors, elegáns és biztonságos beléptetéshez. A berendezés automata íves tolóajtó szárnyakkal készül. Festett vagy rozsdamentes acél kivitelben is elérhető, a könnyű helyszíni szerelés érdekében modulokban szállítható. Az íves tolóajtó szárnyakat nagy teljesítményű hajtásrendszer mozgatja, így a magas szintű ellenőrzés mellett a gyors áthaladás is garantált. A kabinok készülhetnek akár BR3 golyóálló, RC4 biztonsági követelményeknek megfelelő műszaki tartalommal is.

  • súlykontroll
  • Golyóálló BR3/S
  • betörésvédelem RC4
  • Könnyen áttelepíthető
  • Arcfelismerés, Antimaszk rendszer
  • Ujjlenyomat ellenőrzés
  • fémdetektor




    A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

    Elérhetőség:
    ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
    +36 (30) 949 2142
  • Tagek: kaputechnika

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
    Olvasta már?
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző