Power Kft kínálatában elérhetők a Legrand termékek


Power Kft kínálatában elérhetők a Legrand termékek
2024 januárjától a Power kínálatában megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Legrand gyártó termékei. A termékeket keresse A Power üzleteiben és webáruházukban.

A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője. A cégcsoport kimagasló minőségű termékek gyártásával és forgalmazásával több termékkörben világszintű piacvezető pozíciót tölt be lakossági, kereskedelmi és ipari területen egyaránt.




































A Legrand magyarországi múltja 100 évre nyúlik vissza. Ez a hosszú időszak azt mutatja, hogy a vállalat mindig megállta a helyét a hazai piacon, képes volt megújulni és kihasználni az innovációs lehetőségeket. 2017-ben megújult a Niloé és Célian termékcsalád, valamint bevezették az időskori beteggondozást segítő NEAT termékeket. 2018-ban tovább bővítették az IoT okos megoldások körét az indukciós töltők mellett. A közelmúltban a Valena Life és Allure termékcsaládokat fejlesztették és gyártották le, melyek már a bevezetés évében elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat.

A Legrand kiemelt célja, hogy megújítsa és népszerűsítse az okos megoldásokat, ezért folyamatosan fejleszti termékeit a kor technológiai igényeit meghaladó módon.

A Legrand színes palettát kínál - a termékcsalád tagjai több csoportba rendezve találhatóak meg weboldalunkon. A Power honlapján a megszokott módon kereshetőek, megtekinthetőek és megrendelhetőek a termékek. Bármilyen technikai információ esetén állnak az érdeklődők rendelkezésére. A termékeket keresse a Power üzleteiben és webáruházukban.

További információért keresse a cég kereskedelmi vagy műszakis kollégáit.

Központi elérhetőség:
(20)222 8811
Műszaki támogatás:
(20)747 2865
muszaki@powerbizt.hu



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera