Accessium Integrator Partner – BME Ipar 4.0 Technológiai Központ


Accessium Integrator Partner – BME Ipar 4.0 Technológiai Központ
Megoldás: Accessium felhő projekt. Beléptető rendszer integráció, adatgyűjtés, ipari berendezések összekapcsolása.

A BME Ipar 4.0 Technológiai Központ egy olyan innovatív kutatás-fejlesztési központ, amely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) keretein belül működik és fő tevékenységi területei a digitalizáció, valamint az ipar 4.0 technológiák és alkalmazások kutatása, fejlesztése és bemutatása.

A BME I épületében 250m2-en található Központban több, mint 20 Ipar 4.0 mintaalkalmazás tekinthető meg működés közben, szemléltetve az ipari digitalizációban rejlő lehetőségeket.

„Az Accessium megoldásával való integráció rendkívül sikeresnek mondható, mely hozzájárul a BME Ipar 4.0 Technológiai Központ képzési színvonalához.” - mondta Kovács László projektvezető

A beléptető rendszerek integrálhatósága egy fontos követelmény napjainkban. A jövő nem csak az innovatív technológiák használatára és a fenntarthatóságra épül, hanem a piaci szereplőkkel való közös együttműködési lehetőségekre is. Az Accessium az integrációt folyamatos szakmai munkával, Accessium eszközökkel és egyedi méretre készített felhő alapú demoval támogatta.

„Az elkészített, látványos és innovatív megoldásokat használó demó (szoftver és hardver fejlesztés) nem csupán hatékony beléptetési megoldás lett, de segítségével remekül szemléltethetjük az adatgyűjtés és az ipari berendezések összekapcsolását. Lehetővé tesszük a gépekhez való hozzáférés ellenőrzését és jogosultságkezelését, mely bármilyen internetre alkalmas eszközről kezelhető a megfelelő azonosítás után. A kétirányú API integráció az Accessium által biztosított dokumentum alapján könnyen ment. A felhőben tárolt adatok gyorsan és biztonságosan lekérhetőek, az adatok strukturáltan tárolhatóak, melyek gyorsan és rugalmasan feldolgozhatóak.” – mondta Tkalcec Péter és Szabó Bálint junior developer hallgató.

Az Accessiumnál fontosnak tartjuk, hogy jól használható REST API interfészen keresztül tegyük lehetővé integrációs partnereinknek az együttműködést, megoldásainkkal növeljék saját fejlesztésük piaci értékét. A megfelelő integrációs partnerek felkutatása, és a velük való hosszú távú, sikeres együttműködés fontos irány az Accessium integrációs terveiben.

A demo előzetes egyeztetés után megtekinthető és tesztelhető.

Elérhetőségek:
BME Ipar 4.0 Technológiai Központ
1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2., BME I. épület, Fsz. 017
ipar4@bme.hu
+36 (30) 696 8492
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek