Inim Previdia Compact analóg címezhető tűzjelző központ


Inim Previdia Compact analóg címezhető tűzjelző központ
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: INIM ELECTRONICS


Az Inim Previdia Compact analóg címezhető központok tökéletes megoldást jelentenek kis és közepes alkalmazásokhoz, akár 480 pontos rendszerekhez. A kompakt kialakítás és az innovatív funkciók kombinációja – hálózatba köthető, egyszerűen telepíthető, használható, karbantartható, rugalmas és kezelhető. Kijelenthetjük, hogy a Previdia Compact a legjobb ár-teljesítmény arányú panel család a piacon.

A kompakt paneleket, modulokat és átjelzőket Olaszországban tervezik és gyártják, és az EN54 szabvány szerint tanúsítják.

Inim Previdia Compact – tökéletes tűzjelző megoldás kis és közepes alkalmazásokhoz
A Previdia Compact egy kompakt, analóg címezhető tűzjelző központ, kis és közepes méretű alkalmazásokhoz. Két változatban kapható – egy vagy két hurokkal. „S” vagy „L” méretű házban rendelhető, a választott tápegységtől és az akkumulátorok kapacitásától függően (max. 9 Ah vagy 22 Ah). A panel modelltől függően 1 x 64 pontos hurok, 1 x 240 pontos hurok vagy 2 x 240 pontos hurok kezelésére képes.

A paneli RS485 csatlakozók lehetővé teszik a Hornet+ hálózatépítést, beleértve a kompakt panelek hálózatba kapcsolását a nagy alkalmazásokhoz tervezett Previdia Max moduláris panellel. Ez nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a tűzjelző rendszer méretezésében, az ügyfelek valós igényeinek és a körülményeknek megfelelően. A Previdia Compact Ethernet porttal is rendelkezik, amely helyi vagy külső hálózathoz csatlakoztatható hálózatépítéshez, konfigurációhoz, kezeléshez, SIA-IP protokollon keresztüli digitális játjelzéshez és MODBUS integrációhoz.
Oltó funkcióval rendelkező Previdia Compact vezérlőpanelek is kaphatók (EN12094-1 szerint tanúsítva).

Fejlett technológia kompakt kialakításban
A Previdia Compact panelben olyan fejlett technológiákat alkalmaznak, amelyek magas szintű vezérlést és megbízhatóságot biztosítanak. A már említett HorNet+ technológia mellett, amely lehetővé teszi a hálózatépítést, a panelek készen állnak a különböző márkájú eszközök kezelésére (OpenLoop), a rendszerek teljes mértékben működőképesek a hálózat egyes központi egységeinek CPU meghibásodása esetén is (Emergency54), telepítési topológia rekonstrukciója A (LoopMap) és az érzékelőkezelés (Versa+) egyszerű, és a bővítőmodulok hozzáadása vagy cseréje a rendszer leállítása nélkül is elvégezhető (HOTSwap).

A Previdia Compact kezelési lehetőségeinek széles skálája
A telepítés és a kezelés rendkívül egyszerű a 4,3 hüvelykes érintőképernyővel. A felhasználó megtekintheti a képernyőn a tér térképét, amelyen a rendszer elemei megrajzolódnak, és megjeleníti azok állapotát.

A távoli C-Rep kezelő RS485 kommunikációs interfészen keresztül csatlakoztatja a panelt a Hornet+ hálózathoz, hozzáférést biztosítva a csatlakoztatott eszközökkel kapcsolatos összes információhoz.

A Previdia STUDIO konfigurációs szoftver a központok és a hálózati rendszer beállítására és kezelésére szolgál. Lehetővé teszi a rendszerelemek pontos diagnosztizálását és beállítását, az adattárolást és a jelentések generálását.

Az Inim Cloud Fire web a központosított megfigyeléshez és távirányításhoz további rugalmasságot biztosít, és az Inim Fire App mobilalkalmazáson keresztül érhető el (Android és iOS rendszereket támogat). Azonnali hozzáférést biztosít a vezérlőpanelekhez és a teljes rendszer kezeléséhez, a Previdia Studio szoftveren keresztüli konfigurálást, az eseménynaplók online megtekintését, a karbantartás tervezését, valamint a felhasználó által meghatározott események e-mail és push értesítéseit. Az adatbiztonság a legmagasabb szabványoknak megfelelően biztosított (redundancia, titkosítás, tárolóközpont TIER 3 és TIA-942 garanciával). Az Inim Cloud Fire szolgáltatás ingyenes, mind a telepítők, mind a felhasználók számára.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők