Célkeresztben a Secolink legújabb riasztóközpontja


Célkeresztben a Secolink legújabb riasztóközpontja
Új riasztóközpont vált elérhetővé a VILLBAU Kft-nél, minden eddiginél versenyképesebb összeállításban. Kiváltképp ajánlott távfelügyelettel foglalkozó cégek számára, hiszen az integrált kommunikátornak köszönhetően nem csak a telepítés válik gyorsabbá, de a költségek is jelentősen csökkennek.

Megérkezett az új ”S” szériás hibrid riasztórendszer a Secolinktól, mely számos újítást hordoz magában. Az új központ integrált rádiós modulja gondoskodik a vezeték nélküli eszközök egyszerű és gyors telepítésétől, működéséről.

További újítás a beépített GPRS kommunikátor, amely egy SIM kártya segítségével egyszerre felel a távfelügyeleti átjelzésért, valamint a Secolink applikáció kapcsolat fenntartásáért.




Az új központ mellé most automatikusan 2 év ingyenes felhőszolgáltatás is jár, mely így korlátlan hozzáférést biztosít a rendszer monitorozásához, távoli vezérléséhez egyaránt. Természetesen a két év lejárta után felhasználó meghosszabbíthatja az előfizetését, amely a Secolink hűségprogramjának köszönhetően a telepítőknek is további előnyöket biztosít.



A rendszer felhasználóbarát programozása továbbra is biztosított, akár kezelőről akár szoftveres formában, utóbbi immáron az új Mascad PRO program által valósítható meg.

Érdekelné az új központ de további kérdései lennének, esetleg kipróbálná? Hamarosan útjára indul az első Secolink workshop ahol lehetőséget biztosítunk, hogy egy kötetlen oktatás keretében kipróbálhassa rendszerünket. Részletesebb információért keresse a VILLBAU hirdetését a Securifocus eseményajánló rovatban.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is