Új IP hangszórók az Axis kínálatában


Új IP hangszórók az Axis kínálatában
Az Axis Communications bejelentette IP-alapú hangosítási portfoliójának legújabb tagjait. A diszkrét, de elegáns formatervezésű, fekete és fehér kivitelben elérhető új családtagokat első sorban beltéri, de megfelelő védelemmel (pl. eresz alá telepítve) kültéri projektekhez ajánlja a gyártó.

Az új kettős nagyobb méretű tagja (AXIS C1110-E) gazdagabb basszushangzással rendelkezik, mint kisebb testvére (AXIS C1111-E), így hatékonyabban alkalmazható beltéren, háttérzene sugárzásához, de mindkét új hangszóró töklétesen megállja helyét a hagyományos (élő és előre felvett, biztonsági és egyéb célú hangüzenetek lejátszása) felhasználások területein. Az új, nyílt szabványra épülő, VoIP és VMS megoldásokkal kompatibilis, „minden egyben” jellegű hangszórók audiókezelő szoftverrel érkeznek, melyek biztosítják a lejátszandó üzenetek ütemezését, a célzását (zónameghatározás), valamint a felhasználók menedzselését. A gyártó megállapítása szerint, az új, PoE képes, kétirányú hangszűrés funkcióval felvértezett termékek telepítés egyszerű, a mellékelt konzol felszerelését követően a telepítő mindkét kezét szabadon használhatja, hogy az adott hangszórót a helyére pattintsa, majd a rögzítőelemekkel fixálja.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
JAN KIT TA-TC-3-B
Olvasta már?
JAN KIT TA-TC-3-B