Wisenet nagy látószögű QVGA radiometrikus AI hőkamerák


Wisenet nagy látószögű QVGA radiometrikus AI hőkamerák
Bátran állíthatjuk, hogy a Hanwha Vision legújabb hőkamerái a piac hiánypótló darabjai.

Ezek a kompakt kamerák a biztonsági és felügyeleti funkciók mellett kielégítik a precíz hőmérsékletmérést igénylő ügyfelek igényeit (-40°C és 550°C között) is, így ideálisak ipari alkalmazásokhoz (gyártás, közművek, enegriaipar), valamint repülőtereken, hajó- és bányaiparban. A kamera 3 különböző fókusztávolságú optikával érhető el, mindegyik 8 fps, illetve 30 fps változatban is.

AI alapú objektum osztályzás hőkamera képén
A mesterséges intelligencia radiometrikus hőkamerákba integrálása nagymértékben javítja a megfigyelést nehéz látási viszonyok és körülmények között. Ezek a kamerák pontosan osztályozzák az embereket és a járműveket, még nehéz időjárási körülmények között (köd, eső, hó) vagy nehéz fényviszonyok között is, például teljes sötétségben vagy erős háttérvilágításban. Ez lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy védjék az embereket és az eszközöket, ellenőrizzék a helyszínhez való hozzáférést, megelőzzék a baleseteket, és figyeljék a hőmérsékletváltozásokat a veszélyes területeken.

Széles hőmérsékletérzékelési tartomány
Az új hőkamerák kiterjedt hőmérsékletérzékelési tartománya -40°C és 550°C között van, nagyfokú pontossággal, ami ideálissá teszi őket ipari alkalmazásokhoz, például gyárakhoz és akkumulátortermekhez, ahol a hőmérséklet-szabályozás a legfontosabb.

A kamerák létfontosságú adatokat továbbíthatnak a hőmérsékletváltozásokról a kezelőknek, figyelmeztetve őket az ipari gépekkel és anyagokkal kapcsolatos lehetséges problémákra, például az elöregedő alkatrészekre és a berendezés meghibásodására. A kamerák által megjelölt problémák megoldásával a kezelők minimalizálhatják a váratlan leállásokat, javíthatják a biztonságot és a karbantartás hatékonyságát. Ennek a vezető technológiának a kihasználásával csökkenthető a helyszíni ellenőrzések szükségessége a folyamatok proaktív felügyeletével.


Kiváló minőségű képek
A 17 µm-es pixelméret és a megnövelt érzékenység, a 30 mK zajkiegyenlítő hőmérsékletérzékelés (NETD) javítja a termikus megkülönböztetést az olyan alacsony kontrasztú, kihívást jelentő esetekben, mint például a magas hőmérsékletű tárgyak magas hőmérsékletű környezetben vagy az alacsony hőmérsékletű tárgyak alacsony hőmérsékletű környezetben. A kamerák QVGA felbontással (384×288) és nagy látószögű objektívekkel (HFoV 90˚/60˚/ 37,9˚) vannak felszerelve, így ideálisak a rövid és közepes hatótávolságú megfigyelési alkalmazásokhoz. A kamerák tiszta és részletgazdag képeket készítenek, hogy az AI minden körülmények között is pontosan elemezhessen.

Könnyű telepítés és rugalmasság
A kompakt, bullet kialakítású kameraházba szerelt, a konkurens modelleknél mintegy 40%-kal kisebb, 1,7kg tömegű és 233,5mm hosszúságú kamera nagyban megkönnyíti a telepítés folyamatát. A 8 fps változatok nem tartoznak a Wassenaari Megállapodás hatálya alá, amely a 9 fps-nél nagyobb képsebességű hőkamerákra export korlátozást ír elő. Ez egyszerűbbé teszi az exportálást és importálást, ami gyorsabb szállítási időt tesz lehetővé.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája