MAGNETIC sorompók


MAGNETIC sorompók
A MAGNETIC Autocontrol GmbH vállalatot 1946-ban alapították Svájcban, fő tevékenysége elektromotorok gyártása volt. A felmerülő igények bővülésével különböző biztonsági megoldásokat kezdtek el gyártani automata jármű sorompó, gyalogos beléptető rendszer, ellenőrző kapuk és azonosító rendszerek terén.

A MAGNETIC közel öt évtizedes tapasztalattal rendelkezik a jármű és gyalogos forgalomkorlátozás területén, 2012 óta a cég a FAAC csoport tagja.

A Fekete-erdő déli részén fekvő Schopfheimi központunkon kívül globális értékesítési hálózatot tartanak fent világszerte. A MAGNETIC termékek jelen vannak a tömegközlekedésben, repülőtereken, sportlétesítményekben, autópályákon, parkolóházakban és közintézményekben is vagy akár a magánszektorban (magánépületek, társasházak, lakóházak) ahol a biztonság és az erőforrások mind az emberi, mind az anyagi védelme prioritást élvez.


Az egyszerű felhasználói igényektől a bonyolult projektekig igény szerint kiválaszthatja a megfelelő sorompót. A legkorszerűbb technológiát környezetbarát és újrahasznosítható anyagokat használnak. Vezérlése, szoftvere felhasználóbarát és az igényeknek megfelelően konfigurálható. A MAGNETIC sorompók lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a versenytársak hasonló termékei. Minden sorompó beépített kéthurkos érzékelővel rendelkezik. A meghajtó egység a sorompókban – az MHTM MicroDrive rendkívül nagy nyomatékot képes leadni minimális energiafogyasztás mellett, annak ellenére, hogy az egység kis helyigénnyel rendelkezik. A nagy nyomaték garantálja a legjobb működést még szélsőséges időjárási körülmények között is.

Alacsony üzemeltetési költségekkel rendelkező, szinte karbantartást nem igénylő technológiával gyártott sorompók az élettartamuk alatt a működési ciklusainak száma elérheti a 10 millió ciklust.

További információ IDE kattintva


A MAGNETIC XXL különösen széles nyílásokhoz maximum 10m-es sorompószélességével opcionális biztonsági ráccsal vagy átmászásgátlóval ellátott biztonsági ráccsal megoldást jelenthet, ipari, kereskedelmi, területeken extra széles vagy többsávos bejárattal rendelkező létesítményekhez. Az Access XXL vezérlőrendszere a funkciók széles skáláját és számos bővítési lehetőséget kínál a plug-in modulok használatával.

Bővíthető pl.Ethernet interfésszel, rádió modullal vagy számláló modullal, a még szabad parkolóhelyek számának meghatározásához. Minden bemenetet és kimenetet a felhasználó egyedileg konfigurálhat és a feltelepített funkció közül választhatnak. A nyitási és zárási idő egymástól függetlenül három szintből választható ki.


A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 949 2142
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től