Új letölthető PDF katalógusok a Videosec weboldalán


Új letölthető PDF katalógusok a Videosec weboldalán
Letölthetőek a legfrissebb Videosec katalógusok PDF formátumban. Az IP videó katalógus mellett modulári a LED világítási és az okos épületvezérlési kínálat is megtekinthető.

A Videosec csapata a frankfurti Light & Building 2024 kiállításra készül, a jelenlegi termékportfolió három fő termékcsoportban tekinthető meg. Az okos épületvezérlés katalógusa a kinetikus kapcsolók és érzékelők mellett a hozzájuk párosítandó reléket, világításvezérlőket, buszos és egyéb rádiófrekvenciás rendszereket, valamint CV rendszerekhez, LED szalagokhoz és sínes világításokhoz alkalmazható PWM vezérlőket mutat be.

A moduláris LED világítás katalógusa track síneket, sínekre pattintható lámpákat és egyéb világítási kiegészítőket tartalmaz. Az AC (egy- és háromfázisú) tracksínek mellett 24/48V DC rendszert is kínálunk. A COB LED-szalagok folytonos fényt biztosítanak, nincs diódák közötti hézag.

Az IP Video: 2024 H1 katalógusban megjelentek az idei első félévben érkező és már befutott újdonságaink is. Felsorolás jelleggel álljon itt néhány közülük: új koax kamera, két új wifi kamera, fix fókuszú és varifokális 4MP starlight búrás dómkamerák, és az új kaputelefon. A katalógusok hamarosan nyomtatott formában is elérhetőek lesznek.

Amennyiben március első hetében Frankfurtban jár, keresse fel az Euro Tech Corporation Kft. standját a Light & Building kiállítás 8.0 csarnokában, a B17 standon.

Új katalógusunkat IDE kattintva találja.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája