Tovább bővült az IDIS MI kamera portfoliója


Tovább bővült az IDIS MI kamera portfoliója
A dél-koreai IDIS mesterséges intelligenciára (MI) épülő analitikai szolgáltatáscsomaggal és a cég NIR Lightmaster technológiájával felvértezett cső és dome „formavilágú” kamerákkal egészítette ki kínálatát.

A beszerzések nemzetbiztonsági szempontú szabályozását célzó amerikai (USA) NDAA-nak megfelelő, az IDIS mélytanuló motorjával rendelkező új megoldások akár 98%-os pontossággal képesek megkülönböztetni / azonosítani a felhasználó szempontjából releváns – biztonsági kihívásokat feltételező – objektumokat (emberalak, jármű stb.). illetve azok hatékony, gyors visszakeresését a rögzített képanyagban. A 2/4/5 MP-es képalkotást kínáló, IP67/IK10 védettségű, H.265 tömörítési eljárást alkalmazó eszközök olyan intelligens tartalomelemző funkciókkal rendelkeznek, mint az automatikus objektumkövetés, vonalátlépés- / „lődörgés” detektálás. A 4MP képalkotást kínáló, 36x-os zoom funkcióval rendelkező Edge AI PTZ (DC-S6481HRA) akár 400 méteres hatókörön belül képes a védett terület / entitás szempontjából releváns objektumok automatikus detektálására és követésére, még éjszakai fényviszonyok mellett is.

Forrás: IDIS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon