Vivotek Vortex Connect


Vivotek Vortex Connect
A Vivotek bemutatta felhőalapú menedzsment megoldásának (VORTEX) legújabb elemét, a cég újgenerációs NVR-eibe integrált VORTEX Connectet.

Az új „app” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy problémamentesen csatlakoztathassák NVR-eiket a VORTEX-hez és „intuitív módon” alkalmazhassák annak szolgáltatásait (pl. MI alapú videotartalom-elemzés); mindezt a meglévő egyéb eszközök (pl. kamerák) cseréje nélkül. A közeljövőben piacra dobni tervezett VORTEX Connect PRO már akár 1000 felhasználó kiszolgálását is biztosítja, az egyes felhasználók jogosultságainak széleskörű, részletekbe menő finomhangolásának lehetőségével együtt. A rendszere lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy a felhasználók által kiemelt fontosságúként megjelölt eseményekről biztonsági másolat készüljön a felhőben, csökkentve ezzel a merevlemez meghibásodásával, a nem elegendő tárkapacitás okozta törlés/ felülírás okozta adatvesztés kockázatát. A VORTEX Connect biztosítja ezen felül az eszközök firmware-ének „azonnali”, problémamentes frissítését is.

Forrás: VIVOTEK

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma
Olvasta már?
Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma