2N Access Commander 3.0


2N Access Commander 3.0
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


A 2N Access Commander központi hubként szolgál a 2N eszközök kezeléséhez. A 3.0-s verzió számos fejlesztést kínál a rendszergazdák, vezetők és végfelhasználók számára a hozzáférési jogok hatékonyabb szabályozására.

Az űgyfeleket szem előtt tartva új, minimalista dizájnt kapott a felület. Az új színpaletta modern és letisztult, és tükrözi a gyártó elkötelezettségét az iránt, hogy a felhasználók számára tetszetős és felhasználóbarát környezetet biztosítson, amelyben könnyű navigálni.

Nem csak az esztétika változott – a 2N® Access Commander 3.0 számos olyan fejlesztést vezet be, amelyek gyorsabbá és intuitívabbá teszik a feladatokat. Néhány figyelemre méltó fejlesztés:
  • Egyszerűsített információ-visszakeresés: A hozzáférési rendszert kezelő felhasználók hatékonyabban találhatják meg a releváns információkat a vállalatok, felhasználók, zónák és eszközök áttekintő oldalain, így nincs szükség több lapon való átvizsgálásra.
  • Hatékony szűrési lehetőségek: Mostantól minden napló és listanézet robusztus szűrési opciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan hozzáférjenek a szükséges információkhoz.
  • Testreszabható listák és naplók: A felhasználók az összes listában és naplóban kezelhetik az oszlopokat, testre szabva a felületet, hogy megjelenítsék a számukra releváns információkat. Ezenkívül a sormagasság állítása rugalmasságot biztosít a személyre szabottabb megtekintési élmény érdekében.
  • Kibővített hozzáférési hitelesítési beállítások: Az Access Commander 3.0 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy további hozzáférési hitelesítő adatokat adjanak hozzá közvetlenül a látogató létrehozási oldaláról. Ez magában foglalja az olyan opciókat, mint a PIN/QR vagy a rendszámtábla (LPR), amelyek segítségével megadható, hogy milyen típusú hitelesítési adatok állnak rendelkezésre a látogatómenedzser számára a vállalati oldalon.
  • Jelszavas biztonság egyszerűen: A felhasználói jelszó létrehozása mostantól felhasználóbarátabb. Az Access Commander 3.0 valós idejű visszajelzést ad arról, hogy a jelszó megfelel-e a minimális biztonsági követelményeknek, beleértve a karakterszámot, a kis- és nagybetűk érzékenységét és a számjegyeket.

    A 2N® Access Commander 3.0 mobilbarát felületet vezet be a látogatók kezeléséhez.
    A látogatókezelési joggal rendelkező felhasználók mostantól választhatnak az egyszerűsített, mobilbarát nézet vagy a hagyományos asztali felület közül. Ez a funkció különösen előnyös azok számára, akik asztali számítógépek helyett csak mobileszközökön szeretnének vagy tudnak látogatókat regisztrálni, és lehetővé teszi számukra QR-kódok kiadását a megosztási lapokat támogató alkalmazásokon, például az Üzenetek, E-mail vagy WhatsApp segítségével.
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Techson SmartCenter egyszeregy útmutató
    Olvasta már?
    Techson SmartCenter egyszeregy útmutató