A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat


A Polsec Kft. elnyerte a 2023-as év Milesight Együttműködő Partnere díjat
A cég Kameraguru üzlete 2008 óta áll a telepítők szolgálatára biztonságtechnikai kamerarendszerek tekintetében. 2016-ban indult a partneri együttműködésük a Milesight-tal, ami egy gyorsan növekvő csúcstechnológiás vállalat, amely 2011 óta a mesterséges intelligenciára, az 5G-re és a LoRaWAN®-ra összpontosítva, intelligens IoT- és videófelügyeleti termékeket szállít.

Milesight alkalmazkodik a globális piac minden termék- és alkalmazásigényéhez, és mára több mint 120 országban és régióban elérhető és nyújt teljes körű megoldásokat, magas szintű szolgáltatásokat.

Nagy megtiszteltetésként érte a Polsec-et az elismerés, melyhez Prince Cai, a Milesight alelnöke a következő szavakkal gratulált:
„Nagyra értékeljük kiemelkedő munkáját és folyamatos erőfeszítéseit a Milesight népszerűsítésében, és határozottan megtiszteltetés, hogy mindvégig megbízható és szoros kapcsolatú partnerünk lehet. Ezért szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy átadjuk Önnek a Milesight Együttműködő Partner díjat a 2023-ban nyújtott mesés teljesítménye elismeréseként.”
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia