FUTURA IP kaputelefonok


FUTURA IP kaputelefonok
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: FUTURA DIGITAL


A FUTURA DIGITAL kaputelefonok, társasházi rendszerek tudásukban és megjelenésükben méltán népszerűek a telepítők körében. Ár-érték arányuk, végtelenül egyszerű telepíthetőségük versenyké-pes a hazai piacon. Széles felhasználhatóságuk rendkívül sokoldalúvá teszi a termékeket, a családi háztól az irodaházig vagy akár a régi, sokvezetékes analóg rendszerek kiváltásáig. A modern IP tech-nológia alkalmazása növeli a felhasználási lehetőséget és könnyít a telepítést!

Az IP technológia szerte a világban teret hódít. A FUTURA DIGITAL esetében, mint kaputelefon márka, ez 5 féle tervezésű és kivitelű kapuegységben, valamint háromféle beltéri egységben öltött testet. Az IP széria könnyen szerelhető és bővíthető rendszer. A hagyományos kaputelefon funkciókon kívül egyéb lehetőségeket kínál, mint például kód-záras vagy közelítő kártyás beléptetés, második elektromos zár működtetése, videó megfigyelő funkció, távollét esetén a hívás továbbítása telefonra vagy mobil tele-fonra, a látogató képének rögzítése SD kártyára, időbélyeggel ellátva a képet.

A telepítés rendkívül egyszerű. Az eszközök összekötéséhez POE switchekre és struktúrált (CAT.5 vagy CAT.6) kábelekre van szükség és RJ45 csatlakozókra a kábelvégeken. Minden más beállítás a menürend-szerben történik, még számítógépre sincs szükség. Az összes eszköz és készülék magyar nyelvű leírással rendelkezik, amiket az adott termék csatolmányainál letölthet weboldalunkról. Így előzetesen tájéko-zódva egyszerűen megtervezheti a teljes rendszert.

Családi házakhoz a FU VIX-601, irodákhoz a FU VIX-611 sorozat valamelyik tagja jól alkalmazható. Ki-sebb társasházak ideális videó kaputelefon rendszere lehet a FU VIX-821 moduláris rendszer vagy a FU VIX-850 érintőkijelzős egység, melyet a modern digitális technika és az elegáns forma jellemez kifogás-talan hang és képminőséggel, extra szolgáltatásokkal párosítva.


Lakáskészülékek közül az érintőképernyős, modern tervezésű FU VIX-471S és FU VIX-482 készülékek azok, amik a becsengető képét rögzítik. Memóriájuk MicroSD kártyával bővíthető. Igény szerint továb-bítják a hívást a telefonra telepített mobilalkalmazás segítségével. A beszélgetésen túl a zárat is nyithat-ja vagy egyéb kimenetet kapcsolhat (például kerti világítás). Alapvetően kihangosítást használnak a monitorok, melyek opcionálisan kiegészíthetők a FU VIX-401 kézibeszélővel.

Rendszerfelépítést tekintve, lakáson belül több monitor is kiépíthető. Lakáson belül több monitor al-kalmazásakor az Intercom funkcióval a készülékek egymás között is kommunikálhatnak.

Társasház esetén arra is van mód, hogy a lakások egymást hívhassák vagy amennyiben élő portaszolgálat van, úgy az is hívható. A készülékek több üzemmódban is képesek működni. Hasznos hívásmód a „Ne zavarj!” funkció, amely akár 8 órára tiltja a becsengetés lehetőségét az adott monitorra, majd automa-tikusan visszakapcsol „Normál” üzemmódba. A PIP funkció (picture-in-picture - kép a képben) lehető-séget ad a felhasználó számára, hogy egy időben lássa a kapuegység és egy IP kamera képét hívás köz-ben, így egy időben látható a kapu előtt álló személy és a környezete is. Amennyiben több kapuegysége vagy kamerája is van, legfeljebb 4db, akkor az osztott képernyős nézet lehetővé teszi négy kamera képének egyidejű megjelenítését vagy a képek közül bármikor kinagyíthat egy tetszőlegeset egy érintés-sel.


Az internetes és mobilos eléréshez a VDP Connect alkalmazást kell használni, amely android és iOS rendszerre is telepíthető. A VDP Connect hozzáférést biztosít az IP kaputelefon rendszerhez és a Wi-Fi vel rendelkező monitorhoz. Használatával látni és hallani tudja a becsengető személyt, beszélgethet vele vagy kinyithatja az ajtót. Ugyanakkor egyszerű távfelügyeletet biztosít az IP kaputelefon rendszer-rel összekapcsolt IP kamerák számára is.

Kérje szakértő munkatársaink segítségét, bátran kérdezzen személyesen, telefonon vagy akár e-mailben!
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya