A CathexisVision az egészségügyben


A CathexisVision az egészségügyben
A kórházakban naponta akár több ezer ember fordulhat meg akár betegként, akár betegek látogatóiként – az egészségügyi és adminisztratív / támogató személyzet mellett. Az egészségügyben kiemelt fontosságú a területen tartózkodók teljeskörű biztonságának garantálása úgy, hogy az adott intézmény munkájában ne generáljon fennakadást.

A CathexisVision VMS megoldás fejlesztője szerint terméke éppen ebben lehet az egészségügyi szervezetek segítségére úgy, hogy az a biztonság garantálása mellett a személyes adatok védelmét és a megfelelő szintű kibervédelmi szolgáltatásokat is támogatja. Mint azt a fejlesztő illetékese hangsúlyozta, a CathexisVision erősségét a harmadik féltől származó megoldások (pl. a tűzjelző, beléptető és behatolásjelző rendszerek, intelligens érzékelők, a video-kaputelefonok, EAS tagek, nővérhívó és a pánikjelzők stb.) hatékony integrálásának képessége adja. A CathexisVision MI-alapú analitikai megoldásaival képes felismerni a céltalanul mozgó (lézengő) személyeket és elhagyott tárgyakat, illetve nyomon követni az embereket, járműveket és egyéb objektumokat. A kórházaknak a készletek széles skáláját (gyógyszerek, orvosi és ápolási eszközök, ágyneműk stb.) kell nyomon követniük a tárolástól a felhasználásig / tovább szállításig vagy megsemmisítésig. A CathexisVision EAS intergációs képességének köszönhetően támogatja a megjelölt kórházi eszközök nyomon követését; és akár riasztást is generálhat a rendszer, amennyiben a megjelölt eszköz elhagyja a védett területet. Ezen technológia akár a szülészeti osztályokon is alkalmazható, megakadályozandó az újszülöttek „engedély nélküli mozgatását”. A cég VMS-e egy sor kifinomult technológia (menedzsment megoldások, az analitikák stb.) közös platformra hozásával támogathatja egy hatékony, intelligens kórházi környezet megalkotását.

Forrás: Cathexis Video

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax