AJAX – Yale együttműködés


AJAX – Yale együttműködés
Az Ajax Systems együttműködési megállapodást kötött az intelligens biztonság-/zártechnikai/beléptető megoldások egyik jelentős gyártójával a Yale-lel.

A megállapodás eredményeként az AJAX felhasználók számára lehetővé teszi az intelligens Yale zárak közvetlen kezelését, az AJAX Security System applikációján keresztül. A felhő-felhő (Cloud-to-Cloud) kapcsolatot kiaknázva, a felhasználók applikációikon belül végezhetik a Yale megoldással felszerelt ajtók nyitását és zárását, ellenőrizhetik a zárak aktuális állapotát. A gyártók technológiáinak integrációja fejlett automatizálási lehetőségeket kínál a végfelhasználók számára, akik könnyedén felprogramozhatják egy adott ajtó automatikus zárást vagy épp a zárás feloldást. A Yale és az Ajax együttműködésének eredménye első körben Norvégiában, Svédországban, Olaszországban, Spanyolországban és Portugáliában lesz elérhető a felhasználók számára, de a felek a rendszert további piacokra is ki kívánják terjeszteni.

Forrás: AJAX Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani