Axis Q9307-LV

All-in-one készülék

Axis Q9307-LV
Az Axis Q9307-LV audio- és videoanalitikákat kínál egyetlen eszközben, amely értékes információt nyújt, amelyek alapján cselekedhetünk.

Előre telepítve van köhögési rohamot, illetve stresszes hangot felismerő hangelemző analitikával, amely egy új, hallható dimenziót ad az aktív eseménykezeléshez. Négy beépített mikrofonnal és egy visszhangszűrővel ellátott beépített hangszóróval ez a többfunkciós audiovizuális eszköz tiszta, kétirányú audiokommunikációt kínál kiváló zajelnyomással. Így könnyű hangot továbbítani és fogadni még távoli helyekről is.

Amikor a magánszféra, a higiénia is a biztonság kulcsfontosságú
A kamerán előre telepítve van az AXIS Live Privacy Shield funkció, amely lehetővé teszi a tevékenységek távolról történő megfigyelését, miközben valós időben védi a magánszférát. Két különböző LED biztosítja az átláthatóságot, tudatva a külvilággal, ha éppen felvételt készít vagy hangot rögzít, viszont diszkrétebb felügyeletet igénylő szituációkban ez a funkció kikapcsolható. EZ az IK08 besorolású vandálbiztos kamera kibírja az izopropanollal (IPA), nátrium-hipoklorittal és hidrogén-peroxiddal történő napi törölgetést anélkül, hogy a műanyag rongálódna. Ezenkívül az Axis Edge Vault, egy hardver alapú kiberbiztonsági platform védi az eszközt.

Költséghatékony megoldás
A videót, a hangot, az elemzést és a LED-eket egyetlen sokoldalú eszközben egyesítő AXIS Q9307-LV költséghatékony megoldást biztosít. Egyetlen telepítendő eszközként alacsonyabbak a kábelezési költségek és a licenc költségek is az előre telepített alakalmazásoknak köszönhetően. Az AXIS Q9307-LV proaktív felügyelettel is segíthet a személyzeti erőforrások optimalizálásában. Az AXIS Objects Analytics használatával csak a figyelmet igénylő objektumokra és eseményekre összpontosíthat, így költséghatékonyabbá válik a megfigyelés. Használható például a betegek távfelügyeletes megfigyelésére egészségügyi intézményekben. Vagy a kiskereskedelmi környezetben való gyanús bóklászás észlelésére és reagálására.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád