Ismét díjazták a Milesight megoldásait


Ismét díjazták a Milesight megoldásait
A magasszintű és telepítőbarát IP CCTV megoldásairól ismert Milesight a 132 főből álló ítész testület megállapítása szerint kiemelkedő teljesítménnyel (szolgáltatáskészlettel) valamint innovatív kialakítással rendelkező látogatószámláló (VS133 AI ToF PCS) és parkolásmegfigyelő / -támogató kamerái, 72 országból származó 11 000 aspiránsból (termék) álló mezőny díjazottjai közé kerültek az az idei iF Design Award-on.

A Milesight VS133 LoRaWAN® AI ToF PCS a ToF (3D-s szkennelő) érzékelés és a mélytanulásos MI fúziójára épülő kompakt és elegáns kialakítású, LoRaWAN® és GDPR kompatibilis termék. Az MI-alapú detektálási és adatfeldolgozóképességekkel rendelkező Milesight PM2201 beltéri parkolásirányító, nagyfelbontású kamera nem csak hatékony, de a zsűri szerint kiváló formavilággal rendelkezik. A hannoveri székhelyű iF International Forum Design GmbH szervezésében immár 65 éve megrendezésre kerülő iF Design Award formatervezési verseny a világ egyik legrégebbi és (talán) legelismertebb formatervezési seregszemléje. Az iF a terméktervezés, a kommunikáció, a csomagolás, az architektúra, a szolgáltatás, a felhasználói élmény (UX), a felhasználói felületet (UI) és még számos kategóriában vizsgálja a termék „előállítók” (fejlesztők/gyártók) design terén felmutatott erőfeszítéseit.

Forrás: Milesight

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők