Robusztus RFID olvasó a HID portfoliójában


Robusztus RFID olvasó a HID portfoliójában
A HID tovább bővíti kültéri RFID olvasócsaládját. A nagyteljesítményű, hatékony raktárkezelés és ellátáslánc nyomon követésének támogatására kifejlesztett, kihívást jelentő környezeti körülmények mellett is helytálló TSL 3166 Bluetooth® Rugged RAIN® RFID UHF olvasó másodpercenként 1200 címke leolvasására képes.

Az elődeihez képest megnövelt akkumulátorteljesítménnyel rendelkező új eszköz címkénkénti tömeges-parancs funkciója racionalizálja memóriakezelést, javítja az ellenőrzési hatékonyságot és csökkenti a feldolgozási időt. Emellett a beépített hardveres duplikáció-mentesítés megakadályozza a csatlakoztatott host (szerver) információs túlterhelését. Az EPC Class 1 Gen 2 és Gen 2V2 címkék olvasásán és írásán túl a 3166-os olvasó nagy teljesítményű 2D adatolvasásra is konfigurálható. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen eszközzel teljes körű adatgyűjtést végezzenek. Az olvasó ergonomikus kialakítása minimalizálja a felhasználó megterhelését a hosszabb használat során. Nagy címkesűrűségű környezetekben a HID új megoldása – elődeihez képest – magasabb címkegyűjtési sebességgel és 10x jobb duplikáció-mentesítési teljesítménnyel rendelkezik. A 34%-kal hosszabb üzemidővel rendelkező, nagy kapacitású akkumulátor biztosítja az olvasó megszakítás nélküli működését akár egy teljes munkanapon keresztül.

Forrás: HID Global
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani